October 14, 20159 yr edit: @ Ivo Prihvatam sve manje od 8:2 Nego nesto se po netu suska da je Pep dogovorio City za leto, a Bajern Ancelotija. Edited October 14, 20159 yr by John Coltrane
October 14, 20159 yr Mnogo mi nešto rano za takve kombinacije, ali već sam pisao i kad se raspravljalo o Brodjersarinom nasledniku - Bajern mi deluje kao možda i najlogičnije sledeće radno mesto za Anćelotija. Manje/više je istrošio sve zemlje i njihove moćne klubove, ostaje još da ulepša CV sa par februarskih titula u Nemačkoj i juriš po svoj specijalitet - LŠ. Bogat klub, gotov tim, milina. A i Bavarci će da ispizde ako Pep opet omane u LŠ, a Carlo je ipak specijalista za kontinentalne naslove...
October 14, 20159 yr Nego, kad vec spominjemo Alexisa, sabio i protiv Perua iako je bio meta crne magije. I shit you not.
October 14, 20159 yr Joe Gomez sjebo ligamente kolena, out do kraja sezone. Steta za momka :( Edited October 14, 20159 yr by ducca
October 14, 20159 yr Joe Gomez sjebo ligamente kolena, out do kraja sezone. Steta za momka :( Klopp out!
October 14, 20159 yr Ima li izvestaj sa prvog treninga? Jesu li napredovali koliko danas? Steta za momka, Gomeza :(
October 15, 20159 yr Ima li izvestaj sa prvog treninga? Jesu li napredovali koliko danas? Steta za momka, Gomeza :( Има изваштај да се 'Мозак' коначно пријључио Јиргену. Sent from my iPhone using Tapatalk
October 15, 20159 yr Fotke Klopa sa prvog treninga veoma simpaticne. Pocecu da menjam klubove u PL ko srpski politicar stranke!
October 15, 20159 yr Joe Gomez sjebo ligamente kolena, out do kraja sezone. Steta za momka :( O, bre, šta se to dešava tamo?? Svaka 2-3 dana neko pokida ACL.
October 15, 20159 yr Ings ACL izgleda. Ajde bre u picku materinu vise . neveruem to brodge primenjuje neke staroirske kletve Edited October 15, 20159 yr by MancMellow
October 15, 20159 yr Да играм Фудбал менаџер и да у прва три дана по преузимању Ливерпула изгубим Ингса и Гомеза на целу сезону обрисао бих сејв фајл. У ствари, не бих ни имао сејв фајл после три дана. :(