ToniAdams Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Alaj se lozite. Jedva cekam da za par meseci krene paljba po klopu Link to comment
Bogotac Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 (edited) Ako za njega ne budu imali strpljenja,onda ni ne zasluzuju titulu jos 25 godina Edited October 8, 2015 by Bogotac Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 par meseci Vini pokraden! Link to comment
MancMellow Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Mene zanima sta ce mu (forumski) navijaci Poola smatrati za uspeh ove godine, sta iduce i tako dalje... Link to comment
radisa Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Alaj se lozite. Jedva cekam da za par meseci krene paljba po klopu Umereni, 4 vikenda, Weenieoliki 1 do 2 vikenda... Link to comment
radisa Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Mene zanima sta ce mu (forumski) navijaci Poola smatrati za uspeh ove godine, sta iduce i tako dalje...Ove godine da se bori za 4. mesto. Bori u smislu da bude blizu, a ne 5. sa 10 bodova zaostatka. I fa ili le da dogura do polufinala/finala. To je uspeh. I neću zameriti ni da bude mnogo lošije od toga. Od sledeće sezone da čelendžuje, a titula u narednih 5 godina. Link to comment
čekmeže Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Mene zanima sta ce mu (forumski) navijaci Poola smatrati za uspeh ove godine, sta iduce i tako dalje... Ove godine osvajanje LE i plasman u CL dogodine osvajanje CL one tamo PL kad mu istekne ugovor kupuje ga Junajted kako bi ih vratio u PL. Link to comment
MancMellow Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Ove godine osvajanje LE i plasman u CL dogodine osvajanje CL one tamo PL kad mu istekne ugovor kupuje ga Junajted kako bi ih vratio u PL. Dobro, osvajanje CL je nesumnjivo "uspeh" :D Mozda je trebalo da pitam sta je "neuspeh" ^_^ Link to comment
ArleKino Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Поштовани форумски скаузери, нека вам је са срећом нови тренер. Премијер лига ће бити занимљивија са Клопом и бољим Ливерпулом +1 Liverpool nije imao menadžera koji je osvojio dvije titule sa autsajderom još od Link to comment
Weenie Pooh Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Neuspeh je da u januaru, kad Ian Ayre opet dovede nekog Balotellija, zavali mu jedan desni kroše spakuje se i ode kući u Švabiju. Link to comment
ArleKino Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Neuspeh je da u januaru, kad Ian Ayre opet dovede nekog Balotellija, zavali mu jedan desni kroše spakuje se i ode kući u Švabiju. Si gledao kad Ciru Immobilea u Borussiji? Link to comment
ducca Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Alaj se lozite. Jedva cekam da za par meseci krene paljba po Flopu Link to comment
Weenie Pooh Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Si gledao kad Ciru Immobilea u Borussiji? Aha, na Anfieldu (4-0). Prva Lovrova utakmica u crvenom, delovao graciozno i smireno kao neki hrvatski Belodedić... Možda je bilo do Kloppovog prisustva, ko zna -_- Link to comment
John Coltrane Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Mene zanima sta ce mu (forumski) navijaci Poola smatrati za uspeh ove godine, sta iduce i tako dalje... I mene zivo zanima, dobro pitanje- idem na SZD da pitam ck. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Поштовани форумски скаузери, нека вам је са срећом нови тренер. Премијер лига ће бити занимљивија са Клопом и бољим Ливерпулом +1 Link to comment
Recommended Posts