John Coltrane Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Daleko bolji od Valdesa Covek rupa zadnjih 3 godine, primio najvise kiks golova od svih golmana u top divizijama. I takav je i dalje dobar golman ali daleko je to od onog starog Ikera... Stvarno ne mogu da se setim kada je Valdes bio igrac utakmice ili spasao svoj tim. 50 milki za 1 Raheema? Ako to nije posao decenije, ne znam sta je. Za Live sigurno jeste.
Calavera Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 (edited) Na to sam i mislio, decko je teski nemac pojma. On je sad bukvalno gori igrac nego pre godinu dana. Edited July 12, 2015 by Calavera
Timmi Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Nije stvar u učinku nego u utisku, igrače takvih fizikalija možeš naći jednom u 10-15 godina. Nije baš bio najinteligentniji na terenu, ali nije bio ni Balotelli. Sa druge strane, šta to ceo svet vidi u Sterlingu meni nije jasno. Dečko je bljesnuo par puta igrajući iza Suareza i Sturidgea kad su bili u životnoj formi, i to je sve. Većinu utakmica pre i posle toga je najviše voleo da dribla u mestu dok ne navuče tri-četiri igrača na sebe, a onda umesto da doda, krene u prodor kroz sve njih zajedno, izgubi loptu i baci se na travu. U istoj meri je spreman za ozbiljan fudbal kao što je bio i pre tri godine kad ga je Dalglish tek uvodio u tim, jedva da se nekakav napredak vidi u pristupu utakmici. 50 miliona za talenat, ej! Daleko od toga da sam ogorčen, ne bi mi bilo žao da u Sitiju nekim čudom postane vrhunski fudbaler, ali ne vidim kako to može da se desi. kakav cni utisak, klasicno englesko drvo. ovde je bila opsta sprdnja kad ste ga doveli. za mene je rasim apsolutno veci potencijal.
189- Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 raheem je upgradeovani swp transfer od 68 miliona eura je 9. najveci u istoriji
Weenie Pooh Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 kakav cni utisak, klasicno englesko drvo. ovde je bila opsta sprdnja kad ste ga doveli. Sprdnja je bila zbog apsurdno visoke engleske cene, ne zato što je dečko bio nemač pojma. Kod Rasima je em aspurdno visoka engleska cena, em ga uzimaju apsolutno nedokazanog, na suv potencijal - koji nije da nije imao prilike da dokaže u ove tri godine (od toga je dve igrao redovno, a ukupno dao 18 golova). Ovo što Calavera i 189- kažu o njemu je savršeno tačno. Ima otprilike 2% šanse da ne ispadne SWP nego Hazard.
Dr Arslanagić Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 raheem je upgradeovani swp To. Ili nešto lošiji Teo Volkot.
Meazza Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Sprdnja je bila zbog apsurdno visoke engleske cene, ne zato što je dečko bio nemač pojma. Kod Rasima je em aspurdno visoka engleska cena, em ga uzimaju apsolutno nedokazanog, na suv potencijal - koji nije da nije imao prilike da dokaže u ove tri godine (od toga je dve igrao redovno, a ukupno dao 18 golova). Ovo što Calavera i 189- kažu o njemu je savršeno tačno. Ima otprilike 2% šanse da ne ispadne SWP nego Hazard. Pitanje je koliko se ljudi tu vode fudbalskim a koliko marketinskim potencijalom. Ma fuca je biznis, a EPL najveci biznis od svih, i sve treba posmatrati pre svega u tom svetlu. Ne verujem bas da su toliko sisali vesla.
ducca Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Pune ruke posla vcrs za lekarsku sluzbu, medical za medicalom :) Lep posao odradjen pred put u SAD.
ArleKino Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Pune ruke posla vcrs za lekarsku sluzbu, medical za medicalom :) Lep posao odradjen pred put u SAD. Da. Sad će novinari glave razbijati kako da ovom Sch-Sch veznom redu daju neko pametno ime. De Gea-Darmian, Jones, Rojo, Blind-Schneiderlin, Schweinsteiger-Valencia, Mata, Di Maria-Rooney. Zajeban tim, vrlo zajeban.
ArleKino Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Šta traži Valencia u tom probranom društvu? Ne znam koga bih im stavio na desno krilo. :D Jedino da Di Maria ide desno, a Young lijevo.
Weenie Pooh Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Pa ni jednom ni drugom nije strano da malo šaraju. Može i Carricka da ubaci kao trećeg CM ako se brane, da bude 4-3-3. Kad vidim čime tom Man Utd misli da se suprotstavi Brodžersara... Mignolet - Clyne, Škrtel, Sakho, Moreno - Henderson Milner - Lallana Coutinho Firmino - Sturridge (Origi). ... nije mi dobro :(
Recommended Posts