porucnik vasic Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Znam da ce me bazendzije docekati na noz ali Liverpul je ishajpovan do bola, pa shodno tome se ocekuju veliki rezultati, a realno je daleko od njih. Pricamo o klubu koji ne moze da se konsoliduje 25 godina i osvoji titulu. Misliiiiim... Klop nema magicni stapic i sve osim ozbiljnog skautinga i zveri na mestu sportskog direktora (ili tako neke funckije zaduzene za dovodjenje igraca) ne moze pomoci Liverpulu. Два Универзума. Link to comment
cvrlle Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Два Универзума. ima toma jednu dobru na tu temu https://www.youtube.com/watch?v=qtYKxFstItU Link to comment
ducca Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 ajd ovde cu https://twitter.com/RTEsoccer/status/651388282400468993 :D Stvarno su vise smorili sa tim da se propustaju utakmice jer se zena zaboga porodja. Link to comment
SleeperSleep Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Stvarno su vise smorili sa tim da se propustaju utakmice jer se zena zaboga porodja. da jbt. mnogo je važnija jedna od 2000 utakmica u karijeri, od ženinog porođaja. Link to comment
Weenie Pooh Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 (edited) Znam da ce me bazendzije docekati na noz ali Liverpul je ishajpovan do bola, pa shodno tome se ocekuju veliki rezultati, a realno je daleko od njih. Pricamo o klubu koji ne moze da se konsoliduje 25 godina i osvoji titulu. Misliiiiim... Klop nema magicni stapic i sve osim ozbiljnog skautinga i zveri na mestu sportskog direktora (ili tako neke funckije zaduzene za dovodjenje igraca) ne moze pomoci Liverpulu. Glas razuma, dobro je da nam držiš očekivanja na realnom nivou, ali vidi šta ovaj Vasić radi po vikipediji: Edited October 6, 2015 by Weenie Pooh Link to comment
ljakse Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Stvarno su vise smorili sa tim da se propustaju utakmice jer se zena zaboga porodja. +1000 čuo sam da ima i ljudi koji traže slobodan dan na poslu tim povodom Link to comment
Прслин Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Да сам ја фудбалер више бих одсуствовао због жениних порођаја него што је Најскупљи одсуствовао због повреда. Link to comment
porucnik vasic Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 Glas razuma, dobro je da nam držiš očekivanja na realnom nivou, ali vidi šta ovaj Vasić radi po vikipediji: Ћути да видиш једног постипломца код мене на департману, који дели са нама исту зависност. Јури ме данас кроз целу зграду да ми јави развој на фронту. Лети дечко. Link to comment
ducca Posted October 6, 2015 Share Posted October 6, 2015 da jbt. mnogo je važnija jedna od 2000 utakmica u karijeri, od ženinog porođaja. Izvini ali kad zaradjujes par desetina ili stotina hiljada necega nedeljno, sto ce reci skoro po utakmici, naravno da ces da odvojih tih 3 sata i odigras utakmicu pa onda idi i drzi zenu za ruku ili cascavaj kafanu. Uostalom te zenice su se ionako i udale za te bilmeze zbog keša, da l nece mozda da se naljute ako ovi malo zakasne. Znam toliko ljudi koji nisu uzimali slobodan dan ili nisu ni imali tu opciju, radeci pri tom za sramne pare u odnosu na primadone fudbalere i njihovih 1.50 meceva nedeljno, pa im eto nista nije falilo sto nisu bili na porodjaju ili pijani i iscepani od ranog jutra...vec tek uvece :P Link to comment
Weenie Pooh Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 (edited) Eh, ali tim tvojim znancima performans na poslu verovatno nije zavisio od postizanja idealnog mentalnog sklada kao što fudbalerima zavisi. Šta ako misli o porođaju pa postigne autogol ili promaši penal ili dobije crveni karton? Realno, najnormalnija stvar na svetu je da im daš slobodan dan. Samo teški anal retentive govnari među menadžerima mogu od toga da prave korejsko pitanje i da kukaju tim povodom na KZŠ posle poraza (v. pod Rafael Benitez, gđa Xabi Alonso). Edited October 7, 2015 by Weenie Pooh Link to comment
ducca Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 https://twitter.com/swkc_lfc1996/status/651419939476275200 Link to comment
Kanzas siti zez Posted October 7, 2015 Share Posted October 7, 2015 video sam ovo juce ali ipak Link to comment
Recommended Posts