Weenie Pooh Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 @Gervasius, Carrol je u NUFC više nego dobro izgledao one poslednje sezone. Jak, skočan, solidno pokretljiv, odličan šut levom... u LFC se nije snašao iz više razloga, uglavnom zato što se povređivao svaka tri meseca, ali bio je potencijal tu negde koliko je i Sterling danas potencijal. Na njega su bacili 35 miliona u istom roku kad su za Torresa dobili 50, pa su verovatno računali da je OK preplatiti ga u nadi da će da postane igrač. @Middle, to već ima svoje značenje.
assück Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 +1000 Džoš Houmi mora da bude opak retard pa da ne iskoristi ovakvo pojačanje u vezi, nije da Švajni ima 35 pa da je za penziju. Verovatno najbolje pojačanje do sad. nije ni da Svajni ne podseca na Homeya
John Coltrane Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Kasiljas u Portu?! Pa mogli smo uzeti njega i pare za DDG, jbt Kasiljas je daleko bolji od Valdesa, mislim da cak i stavljanje njih dvojice u istu recenicu nije primereno-izvinjavam se. Jordi Klasi je dobar igrac, mislim da moze napredovati u PL i odlican izbor kluba. Sent from my iPhone using Tapatalk
ducca Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Daleko bolji od Valdesa Covek rupa zadnjih 3 godine, primio najvise kiks golova od svih golmana u top divizijama. I takav je i dalje dobar golman ali daleko je to od onog starog Ikera...
Meazza Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Daleko bolji od Valdesa Covek rupa zadnjih 3 godine, primio najvise kiks golova od svih golmana u top divizijama. I takav je i dalje dobar golman ali daleko je to od onog starog Ikera... +1 Realno.
porucnik vasic Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Znači, Sterling u Cityju, Clasie na putu za Southampton, Schneiderlin u narednim danima odlučuje da li će u raskoš Londona ili u...Mančester. Класе је одлична куповина. Realno, ManCity je idiotski tim. Према свецу и тропр. Ma, ne vrijede ni jedan ni drugi toliko, ali Sterling mi djeluje kao neko ko moze da bude odlican igrac, На сву срећу има неко и са кинтом да се упеца водећи се сличном логиком. Daleko bolji od Valdesa Covek rupa zadnjih 3 godine, primio najvise kiks golova od svih golmana u top divizijama. I takav je i dalje dobar golman ali daleko je to od onog starog Ikera...
ducca Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 RVP sleteo u Istambul, tamo ludnica ocekivano. S druge strane Schwaini je na lekarskim, ocekuje se predstavljanje vcrs... Jbg koliko god mi bila gotivna cinjenica da cu Švanju gledati u Utd dresu sledece sezone, jaci mi je utisak i dalje odlazak Persija, mogao je on jos pruziti kod nas :( Sad ce dovesti neku volinu za 30 miliona koji nece biti ni senka onoga sto je RvP pruzao u "losim" sezonama. Robinu hvala za ove 3 godine, posebno za Dvadeseticu, i sve najbolje u Turskoj.
ArleKino Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Inace, ovaj Ozcan je stvarno legenda, ali ono bas... Otkako je rekao da Tottenhamovim navijacima nece vise davati nikakve apdejtove zbog vrijedjanja, navijaci Arsenala mu jos samo hand-job ne nude. Ceka se big apdejt, samo da vidimo ko je ta velika riba koju Wenger hoce da dovede.
gervasius twinkleminkleson Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 @Gervasius, Carrol je u NUFC više nego dobro izgledao one poslednje sezone. Jak, skočan, solidno pokretljiv, odličan šut levom... u LFC se nije snašao iz više razloga, uglavnom zato što se povređivao svaka tri meseca, ali bio je potencijal tu negde koliko je i Sterling danas potencijal. Na njega su bacili 35 miliona u istom roku kad su za Torresa dobili 50, pa su verovatno računali da je OK preplatiti ga u nadi da će da postane igrač. Dobra sezona u championshipu i pola sezone u PL.. Igrace tog kvaliteta i ucinka mozes naci za 10-15 miliona. To je i tada djelovalo kao kompletan idiotizam.
LeBron Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Inace, ovaj Ozcan je stvarno legenda, ali ono bas... Otkako je rekao da Tottenhamovim navijacima nece vise davati nikakve apdejtove zbog vrijedjanja, navijaci Arsenala mu jos samo hand-job ne nude. Ceka se big apdejt, samo da vidimo ko je ta velika riba koju Wenger hoce da dovede. daj link ka njegovom twiteru ili gde vec pise da ga zapratim...:)
Weenie Pooh Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Dobra sezona u championshipu i pola sezone u PL.. Igrace tog kvaliteta i ucinka mozes naci za 10-15 miliona. To je i tada djelovalo kao kompletan idiotizam. Nije stvar u učinku nego u utisku, igrače takvih fizikalija možeš naći jednom u 10-15 godina. Nije baš bio najinteligentniji na terenu, ali nije bio ni Balotelli. Sa druge strane, šta to ceo svet vidi u Sterlingu meni nije jasno. Dečko je bljesnuo par puta igrajući iza Suareza i Sturidgea kad su bili u životnoj formi, i to je sve. Većinu utakmica pre i posle toga je najviše voleo da dribla u mestu dok ne navuče tri-četiri igrača na sebe, a onda umesto da doda, krene u prodor kroz sve njih zajedno, izgubi loptu i baci se na travu. U istoj meri je spreman za ozbiljan fudbal kao što je bio i pre tri godine kad ga je Dalglish tek uvodio u tim, jedva da se nekakav napredak vidi u pristupu utakmici. 50 miliona za talenat, ej! Daleko od toga da sam ogorčen, ne bi mi bilo žao da u Sitiju nekim čudom postane vrhunski fudbaler, ali ne vidim kako to može da se desi.
Calavera Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 50 milki za 1 Raheema? Ako to nije posao decenije, ne znam sta je.
gervasius twinkleminkleson Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Nije stvar u učinku nego u utisku, igrače takvih fizikalija možeš naći jednom u 10-15 godina. Nije baš bio najinteligentniji na terenu, ali nije bio ni Balotelli. Ok..
Recommended Posts