Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

farma, farma :jerry:

• Replies 16.6k
  • Views 732.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Much ado...

Смор од другог полувремена. А није чак било ни црвеног. Пих.

farma, farma :jerry:

Parovi parovi haha

Nesvidja mi se nas™ tim. Mislim da je moralo da se nadje mesta za Schneiderlina. Arsenal ima previse brz napad da bi oba centralna vezna bili 30togodisnjaci

Edited by MancMellow

A tek Young na LB. Jes da smo tanki nazad ali dalje bih pre gledao Blinda levo a Jonesa i sredini.

Edited by ducca

Si siguran da je na levom? Andy Gray mu upravo predvidja silovanje od strane Alexisa koji je na levom krilu Arsenala.

Edit: ovi u studiju imaju formaciju sa Darmianom levo i Youngom desno.

Edited by beowl

ovi sastavi prije utakmice kazu da je na desnom, iako ima mnogo manje logike nego da je na lijevom.

Desni bek na levom beku a levo krilo na desnom beku, to je strategija koju neprijatelj nikada ne bi očekivao.

melchett.jpg

Osim ako je u pitanju Brendan Rodgers, od njega se svašta može očekivati, ali je svejedno jer će oba beka biti sranje.

To neko opsovao Runija u tunelu?

Dobro, Mladić™ je desnjak pa nije totalno nerezonski, ali meni najvise smeta Schweiny Carrick na sredini. Zajedno u sebi imaju nebrojen broj kvalitetnih through balls, ali... Bice jebeno kad se budemo branili. Posebno sto je i Blind sporac

Cazorla će danas verovatno pomagati mučenom Coquelinu u defanzivi, da ga Rooney i Mata ne bi ugazili kao zemlju.

Dobro, Mladić™ je desnjak pa nije totalno nerezonski

Kako desnjak, pa kaze Gojko Neuništivi da je Young levak :sleep:

LVG zavarao u najavi, ipak je Darmian desno a Young levo. Al je lukav svaka mu cast. Neprevazidjen trener.

Edited by ducca

mal ga ne primismo odmah

ови јунајтедови шорцеви су ми сваки пут пресмијешни

ауу голчине

Edited by Cane Vukic Prebranac