Gylfi Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Ako je neko razvalio punditarstvo, onda je to G. Neville. Oplitao je on cesto i konkretno po Junajtedu, uvek je bio objektivan i bez pardona da iznese stav. Oven je tupaviji od Sevidza, Hargrivs je plitak, Skols kratkovid, Kin drski troler, Rio mi uvek deluje zbunjeno, nesigurno i previse dobrocudno. Meni i dalje silno nedostaje Hansen, njega i Lovrensona sam bas uzivao da slusam. Lawro se bar provlaci po malo na bbc-u.
Weenie Pooh Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Meni i dalje silno nedostaje Hansen, njega i Lovrensona sam bas uzivao da slusam. Lawro se bar provlaci po malo na bbc-u. Hansen je više nego OK, ali Lawro je kreten.
ducca Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Nek' ide sve u kurac, dobijamo 3:1 u inat Tayloru, sudiji iz regije Manchester, Van Gaalu, Nevilleu i ostalim fudbalskim scijentolozima na Otoku. Theorara x2, Alexisara - Shrekara. Pada ti cela teorija zbog poslednje reci I btw zasto se Owen racuna kao ex-secta pundit? To sto je nastupio u poznim godinama za nas ne cini ga sektasem jbg. Generalno jeste prisutan trend da se bude malo meksi prema svojim ex klubovima, nije to samo sa sektom slucaj (koji trenutno jesu najbrojniji po mediima), eto Carra nije bas raspolozen da previse kritikuje Liverpul, a da ne pricam i Henriju ili Keownu za Arsenal. Kad kazem meksi onda mislim da se ne koriste neki preostri izrazi i etikete, kao sa drugim klubovima. Cinjenica je i da Geri ima nekakav pik na Arsenal i da mozda i preteruje ali jbg, da Wenger ne pridaje toliku vaznost TV programu i ovaj bi olabavio.
ArleKino Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 I btw zasto se Owen racuna kao ex-secta pundit? To sto je nastupio u poznim godinama za nas ne cini ga sektasem jbg. Generalno jeste prisutan trend da se bude malo meksi prema svojim ex klubovima, nije to samo sa sektom slucaj (koji trenutno jesu najbrojniji po mediima), eto Carra nije bas raspolozen da previse kritikuje Liverpul, a da ne pricam i Henriju ili Keownu za Arsenal. Owen se ispisao iz Liverpuldjana odlaskom u United zarad medalje, a na Arsenal ima pik godinama (Eriksen je bolji od Ozila, Arsenal godinama vidi van Top 4 i sl.). Keown i Henry su kriticni prema Arsenalu, ne vidim da su usli u neke mind-games pred ovaj derbi (recimo, "varljivo je prvo mjesto Uniteda, jos nisu igrali ni protiv Cityja niti protiv Chelsea, vec protiv Swansea su bili krhki" i sl.). Nema te vojnicke odanosti kao kod Fergiejevih bivsih soldata.
ToniAdams Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Nek' ide sve u kurac, dobijamo 3:1 u inat Tayloru, sudiji iz regije Manchester, Van Gaalu, Nevilleu i ostalim fudbalskim scijentolozima na Otoku. Theorara x2, Alexisara - Shrekara. jea!
ducca Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Čis' penal za Palace, pokret rukom u zivom zidu vise nego nameran.
John Coltrane Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 (edited) Arle, zapalio si se kao da ova tekma resava titulu. Cuj Oven prod'o veru za medalju-pa to je uradio i vas © pa ga ja sutra ne bih zvao nasim punditom. Od svih gore nabrojanih Kion mi je 1 od omiljenijih (a bio mi je odvratan kao igrac). Edit: Mitar danas daje gol MMW Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 3, 2015 by John Coltrane
Gylfi Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Aguero napokon počeo da igra neki fudbal van Ćićarito zone.
Recommended Posts