Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

ma nek daju S'otonu ta dodatna 2m što traže i gotovo, nećemo se valjda Liverpulisati™. 

964352f0b86525941726e6a3c69ce1e3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

PS  :fantom:

Ne deluje mi autenticno.

15 miliona retvitova :D

Bio je slican pokusaj saljenja™ kod Cechovog odlaska, neki nas™ pavijan ismijavao United koji je, kao, Cech odbio. Cech je licno reagovao na to.

Elem, onaj Turcin kaze da se hajdzekovanje odnosilo na Schweinija I obzirom da je neimenovani talijanski klub (Inter?) bio blizu toga da ga dovede te da ce javiti uskoro i nama™ nove informacije. Legao bi nam Benzema ili Cavani k'o budali samar.

Rumenige upravo potvrdio na presici da Svajni odlazi u Man U.

Danke schön!

Hajde bar je pobegao od onog nesretnika što upropasti onakvu timčinu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

On 11. 7. 2015. at 14:11, kralj said:

Hajde bar je pobegao od onog nesretnika što upropasti onakvu timčinu.

Da, jbt, nisu osvojili ligu sampiona vec dve godine! Istorijski presedan za Bajern. :lolol:

Covek oborio rekord u Bundes ligi prosle godine, ovu sezonu takodje otkinuo. Imao je tu nesrecu da naleti na najjaci tim na kugli zemaljskoj bez dva ponajbolja igraca i odmah ih je "upropastio". Da imam tim za koji navijam, voleo bih da ga Guardiola isto tako "upropasti".

Guardiola "nesretnik". :isuse:  Osnovno nepoznavanje modernog fudballa.

Edited by IndridCold

On 11. 7. 2015. at 9:54, MancMellow said:

ma nek daju S'otonu ta dodatna 2m što traže i gotovo, nećemo se valjda Liverpulisati™. 

Кад је бег био циција? :s_c:  То је наш тм™.

LVG zamrzo RVP-a iz prvog tima i naredio da trenira sam :isuse: Naravno ovaj odma prihvatio ponudu Fenera. Odvratno mi je ovakvo ophodjenje prema igracima koji imaju ozbiljno ime i zasluge u klubu. Govno matoro.

Zar mu nije on ljubimac?

Samo da ode iz kluba LVG.Ocima ne mogu da ga gledam. :isuse:

On 11. 7. 2015. at 22:30, Bogotac said:

Samo da ode iz kluba LVG.Ocima ne mogu da ga gledam. :isuse:

+1

He's a curse on you, MMW.