MancMellow Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 ma nek daju S'otonu ta dodatna 2m što traže i gotovo, nećemo se valjda Liverpulisati.
ArleKino Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Bio je slican pokusaj saljenja kod Cechovog odlaska, neki nas pavijan ismijavao United koji je, kao, Cech odbio. Cech je licno reagovao na to. Elem, onaj Turcin kaze da se hajdzekovanje odnosilo na Schweinija I obzirom da je neimenovani talijanski klub (Inter?) bio blizu toga da ga dovede te da ce javiti uskoro i nama nove informacije. Legao bi nam Benzema ili Cavani k'o budali samar.
Strahan Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Rumenige upravo potvrdio na presici da Svajni odlazi u Man U.
kralj Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Hajde bar je pobegao od onog nesretnika što upropasti onakvu timčinu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Meazza Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 (edited) Hajde bar je pobegao od onog nesretnika što upropasti onakvu timčinu. Da, jbt, nisu osvojili ligu sampiona vec dve godine! Istorijski presedan za Bajern. Covek oborio rekord u Bundes ligi prosle godine, ovu sezonu takodje otkinuo. Imao je tu nesrecu da naleti na najjaci tim na kugli zemaljskoj bez dva ponajbolja igraca i odmah ih je "upropastio". Da imam tim za koji navijam, voleo bih da ga Guardiola isto tako "upropasti". Guardiola "nesretnik". Osnovno nepoznavanje modernog fudballa. Edited July 11, 2015 by IndridCold
porucnik vasic Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 ma nek daju S'otonu ta dodatna 2m što traže i gotovo, nećemo se valjda Liverpulisati. Кад је бег био циција? То је наш тм.
ducca Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 LVG zamrzo RVP-a iz prvog tima i naredio da trenira sam Naravno ovaj odma prihvatio ponudu Fenera. Odvratno mi je ovakvo ophodjenje prema igracima koji imaju ozbiljno ime i zasluge u klubu. Govno matoro.
Bogotac Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Samo da ode iz kluba LVG.Ocima ne mogu da ga gledam.
Meazza Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Samo da ode iz kluba LVG.Ocima ne mogu da ga gledam. +1 He's a curse on you, MMW.
Recommended Posts