ducca Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Ovo je verovatno i rezervacija karte za Ship :(
Mercuzzio Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 (edited) Ovo je verovatno i rezervacija karte za Ship :( Ne mora da znači. Ima Bournemouth i Tomlin-a i Glen Murray-a a i King može da igra centralnog napadača. Uostalom i Kermorgant je prošle godine bio odličan a ove ne igra pa može da se isproba. A možda i Tokelo Rantie konačno proradi. Edited September 29, 2015 by Mercuzzio
John Coltrane Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Sad gledam pregled kola-ju kakvo peglanje na Aptonu Sent from my iPhone using Tapatalk
Dr Arslanagić Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Odlično kolo, golovi pršte kao da nema sutra. I dalje mi je teško da poverujem da u Engleskoj sude najgore sudije na svetu.
MancMellow Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 I dalje mi je teško da poverujem da u Engleskoj sude najgore sudije na svetu. Tragični su.
Прслин Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Ако енглески клубови наставе овим темпом да губе бодове у европским такмичењима ускоро ће због пада коефицијента лиге имати три представника у Лиги шампиона. Довољно је да ове године Италијани опет буду бољи од њих и :bye:
MiddleClass Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Zasluzili su da izgube mjesto. Raspad sistema iz repke se prenio i na ligu...
porucnik vasic Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Zasluzili su da izgube mjesto. Raspad sistema iz repke se prenio i na ligu... +1 А и да мртви Венгер коначно охлади мало.
John Coltrane Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ìma li naznaka tima veceras za tekmu sa Sionom. Staridzu trebaju minuti, ali da li je dovoljno spreman i da li Brendnadu seva za kup UEFA? #pitamzbogfantazija
Weenie Pooh Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 “Our approach to this game is how it’s been in the competition – this is an opportunity for young players and an opportunity for players on the fringe of the team that aren’t getting so many games." Dakle Origi, Rossiter, i društvo.
MancMellow Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Gledaj sad kad izvede Stukija i sjebe takticku koncepciju Sionu :P
Weenie Pooh Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ne bi me iznenadilo, onda ovom rikne tetivin metatarzalni primicač taman pred derbi i nema ga sledećih 18 meseci...
cvrlle Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ne bi me iznenadilo, onda ovom rikne tetivin metatarzalni primicač taman pred derbi i nema ga sledećih 18 meseci...
čekmeže Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Sad bilo na Areni, a pre tačno 15 godina https://www.youtube.com/watch?v=8qy5iZh86e4
Recommended Posts