September 26, 20159 yr On 26. 9. 2015. at 11:34, John Coltrane said: Jesi ti zavrsio putesestvije ili ces i danas nesto gledati? Završio za ovaj put. Nešto šacovao sinoć Fulham-QPR ali smo umesto toga odlučili da se zapijemo. A danas mi Wednesday gostuje u Brentfordu, to je ladno moglo da se dohvati samo da nemam let u to vreme
September 26, 20159 yr On 26. 9. 2015. at 12:25, Malvo said: aj ono za de brujnea i nije moglo da se vidi, bio za pola stopala, ali koji je ovo wtf kod drugog, ono bilo nekoliko metara u ofsajdu, direktno ispred njega. ipak je lepo videti da je pobesneli vili dobio kaznu za svoja glupiranja, koja budala treba da budeš da kao golman gledaš i gestikuliraš ka sudiji dok napad još traje. ne znam ni šta će uopšte na golu na važnom gostovanju, ne verujem da je hart nespreman ni da se čuva za lš, šta ima golman da se čuva osim ako nije povređen. Hart je povredjen, samo juce je trenirao sa ekipom.
September 26, 20159 yr On 26. 9. 2015. at 12:03, San Epifanio said: Kejn je tragican Tacno sam znao da je ovo jedina sansa da postigne gol ove godine
September 26, 20159 yr On 24. 9. 2015. at 19:00, ducca said: Podsecanje i da je Darmian u Torinu dosta igrao na levom beku. Mozda ta varijanta + Valencia na RB. Veza Carick + Schneiderlin je klasicno Van Galovsko jedenje govana, protiv mocnog Sunderlenda Edited September 26, 20159 yr by ducca