Muwan Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Jesi ti zavrsio putesestvije ili ces i danas nesto gledati? Završio za ovaj put. Nešto šacovao sinoć Fulham-QPR ali smo umesto toga odlučili da se zapijemo. A danas mi Wednesday gostuje u Brentfordu, to je ladno moglo da se dohvati samo da nemam let u to vreme
Strahan Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 aj ono za de brujnea i nije moglo da se vidi, bio za pola stopala, ali koji je ovo wtf kod drugog, ono bilo nekoliko metara u ofsajdu, direktno ispred njega. ipak je lepo videti da je pobesneli vili dobio kaznu za svoja glupiranja, koja budala treba da budeš da kao golman gledaš i gestikuliraš ka sudiji dok napad još traje. ne znam ni šta će uopšte na golu na važnom gostovanju, ne verujem da je hart nespreman ni da se čuva za lš, šta ima golman da se čuva osim ako nije povređen. Hart je povredjen, samo juce je trenirao sa ekipom.
Malvo Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 (edited) pa i ovo je ofsajd Edited September 26, 2015 by Malvo
San Epifanio Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Kejn je tragican Tacno sam znao da je ovo jedina sansa da postigne gol ove godine
189- Posted September 26, 2015 Author Posted September 26, 2015 jel ovo jos jedan ofsajd lmao clattenburg i ekipa kao i uvek na nivou
MiddleClass Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Ppp strucanjaci lupali posle 3 kola da je Siti osvojio titulu!
ducca Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 (edited) Podsecanje i da je Darmian u Torinu dosta igrao na levom beku. Mozda ta varijanta + Valencia na RB. Veza Carick + Schneiderlin je klasicno Van Galovsko jedenje govana, protiv mocnog Sunderlenda Edited September 26, 2015 by ducca
Recommended Posts