Jump to content
IGNORED

Premier League 15/16

189-

Recommended Posts

Posted

Can panenka ispod prečke, boli ga uvo...

• Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1541

• John Coltrane

1224

• ducca

1012

• MancMellow

929

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zato Ljaljana u stilu svog tate. Kilavo i bezmudo. Samo ih Bogdan za sada spasava bruke.

Posted

Zasluzio je da promasi zbog ove frizure.

Posted

Pajalica spasila Brendana

Nadajmo se da ga nije spasila...

Posted

Duel titana, nema šta. Rodgers trijumfovao mudrom kupovinom mađarskog golmana.

Posted

Lovren izgleda ozbiljno sjebao članak, iznose ga. Sakho se neočekivano vraća u prvi tim... osim ako ludak gurne Gomeza ili Tourea.

Sta fali, moze Gomez :sleep:

Ozbiljno, otkud sad sprdnja na pomen Gomeza, a do pre 2 nedelje bese kradja™ od kupovine i buducnos' LFC?

Posted

Milner ce ove sezone da obori neki rekord po broju odigranih minuta i pretrcanih kilometara. Jasemo ga u svakom mogucem takmicenju

Posted

Cestitke, Uini, bice bolje! Samo treba pokazati karakter i malo vise verovati u trenera i ekipu. Mnogi su podizali obrve™ prilikom potpisivanja Bogdana, a vidi sad.

Posted (edited)

Ozbiljno, otkud sad sprdnja na pomen Gomeza, a do pre 2 nedelje bese kradja™ od kupovine i buducnos' LFC?

Nije sprdnja, dečko je više nego dobro odigrao na poziciji koja mu je prilično strana. Problem je u tome što su Rodgersove formacije nenormalno uske, sa lažnim krilima, i onda tu jedinu širinu daju bekovi... a desnonogi štoper ne može ništa da doprinese po levom krilu.

Od kako se smilovao da vrati Morena (poslednje dve utakmice, dakle jad vs. Norwich i beda vs. Carlisle) Španac je komotno najbolji na terenu zato što igra direktno, ne jebe živu silu, slabo se i vraća u odbranu - daje sve ono što Gomez nije mogao a Clyne desno ne sme pa uglavnom mrsomudi i vraća loptu najbližem Lallani.

Edit: A ja sam ga ovde pomenuo samo kao potencijalni Brodžersarin izgovor da ostavi Sakhoa na klupi uprkos povredi Lovrena.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Samo treba pokazati karakter i malo vise verovati u trenera i ekipu. Mnogi su podizali obrve™ prilikom potpisivanja Bogdana, a vidi sad.

+1

Posted

Lep prijem i snalazenje Wazze kod gola, valjda je ovim konacno probio led.

I naravno, za vikend i Martial i on u startnoj postavi, nadam se

Posted

Flamini sinoc ubio Spurse, drugi gol :Hail: Gibbs spasio na gol-liniji fenomenalan volej Kanea kod 1:1, s druge strane promasivali Alexis, Giroud i Walcott, sve sanse koje se moraju zabiti. Volej Clintona koji je isao u aut me fino nasmijao. Debuchy uzasan, Arteta penzioner, Ramsey uglavnom kreativan. Bez Cazorle i Ozila nema posjeda, ali ni sviranja kurcu kad se ide u kontru.

Meni je sinoc smijesno bilo vidjeti koliko puta su igraci Arsenala u napadu smetali jedan drugom. Nestvarno.