renne Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Svaka čast momklu što se isplaćuje postizanjem trećeg gola protiv ipsviča u 92. minutu. ali koliko se sećam ovde je više sekta kukala da je preplaćen. Ja sam bio u fazonu sad im ni marsijal neće valjati, a ostale uglavnom zabole patka na šta truli bogataši troše svoje novce... Ja nisam kukao
Pokojni Ruxin Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) Samo kažem 'nako generalno, ne morate sad svaki put kad da gol da nam provlačite kako je eto vidite totalno vredeo 360 miliona Edited September 23, 2015 by Ruxin
Weenie Pooh Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) Ti ćuti, jedini na forumu nisi čuo sa Martiala Na Anfieldu gosti se pet minuta dodaju uz "ole", ovi ih gledaju Pevalo se i "Sacked in the morning", ne deluje nemoguće. Edited September 23, 2015 by Weenie Pooh
Muwan Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) U pabu unutar tribine na Selhurstu uživo se prati izvlačenje parova za sledeću rundu... ... i naravno izlazi Man City Edited September 23, 2015 by beowl
John Coltrane Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Svaka čast momklu što se isplaćuje postizanjem trećeg gola protiv ipsviča u 92. minutu. ali koliko se sećam ovde je više sekta kukala da je preplaćen. Ja sam bio u fazonu sad im ni marsijal neće valjati, a ostale uglavnom zabole patka na šta truli bogataši troše svoje novce... Gospon Kenjatore. Sent from my iPhone using Tapatalk
Muwan Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 sta fejspalm, dobijate lagano Promenio sam, facepalm je za moj mučeni Wednesday koji čeka Araenala. Palace mi je drag ali neću plakati ako trsnu.
radisa Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Na Anfieldu gosti se pet minuta dodaju uz "ole", Buše ga?
Weenie Pooh Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) Lovren izgleda ozbiljno sjebao članak, iznose ga. Sakho se neočekivano vraća u prvi tim... osim ako ludak gurne Gomeza ili Tourea. Buše ga? Nemam pojma, meni je tako mirisalo još krajem prošle sezone. Edited September 23, 2015 by Weenie Pooh
radnik Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Ili clanak ili koleno, mozda i oba, clanak otisao unutra, a koleno spolja.
radisa Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Lovren izgleda ozbiljno sjebao članak, iznose ga. Sakho se neočekivano vraća u prvi tim... osim ako ludak gurne Gomeza ili Tourea. Nemam pojma, meni je tako mirisalo još krajem prošle sezone. Pa da, negde oko onog debakla... U stvari, posle poraza od ManU, tim je potpuno prestao da igra... Da postave bilokoga drugog, tim će proigrati, a ako postave nekog jako dobrog, može biti svašta... Nije ovo loš tim, koliko se Rodžers glupira i postavkama i izmenama i igračima...
Recommended Posts