John Coltrane Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Zabi ga Runi napokon. Renne daj neki krsteni stream, moj nije ni za qrca.
Weenie Pooh Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Naravno da i Carlisle može da ga mune Liverpulu, a zašto i ne bi Naravno da se i Firmino povredio onako usput. Trenutno je 1-1, a pošto prethodnih deset utakmica nisu postigli više od jednog gola... šta se ovde igra ako ostane nerešeno, replay?
renne Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Zabi ga Runi napokon. Renne daj neki krsteni stream, moj nije ni za qrca.Nemam, znaš da ja to preko satelita sve
radisa Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Naravno da i Carlisle može da ga mune Liverpulu, a zašto i ne bi Naravno da se i Firmino povredio onako usput. Trenutno je 1-1, a pošto prethodnih deset utakmica nisu postigli više od jednog gola... šta se ovde igra ako ostane nerešeno, replay? Penali
Luther Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) Naravno da i Carlisle može da ga mune Liverpulu, a zašto i ne bi Naravno da se i Firmino povredio onako usput. Trenutno je 1-1, a pošto prethodnih deset utakmica nisu postigli više od jednog gola... šta se ovde igra ako ostane nerešeno, replay? Produžeci pa eventualno penali. A naravno da niste dali više od jednog gola kad ste se lišili Toresa, Balotelija,Aspasa... Edited September 23, 2015 by Luther
porucnik vasic Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Penali+1Дотле дошло? Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Uh, znači treba nekako izdržati još 75 minuta do penala :( @Luther: zato igra Divock Origi, nekakav hibrid Balotellija i Aspasa.
Luther Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Uh, znači treba nekako izdržati još 75 minuta do penala :( @Luther: zato igra Divock Origi, nekakav hibrid Balotellija i Aspasa. Pa Balo juče dade lep gol a Aspas je sa dva danas razvalio Barsu. A vi ih najuriste
Weenie Pooh Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Pa eto, za njihovo dobro. Zašto da takvi rasni strelci tavore u mrtvom Liverpulu koji stvara 2.6 šansi po utakmici? Zato su defanzivno uhodani samo tako, čim krene akcija mogu slobodno da zatvorim oči, znam kako će odbrana da reaguje. Neki fićfirić se zatrči kroz sredinu jer zadnji vezni ne postoji, a štoperi potpuno nezaštićeni, idu unazad i sapliću se o sopstvene noge, noge saigrača, travu, vazduh...
ducca Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 LVG je opet izostavio malog Vilsona iz tima, nema ga ni na klupi. Pereira (onaj sto nam je zabio U20 iz BRA repke) ce imati prvi start, a dobra vest je da ce Fil Dzons biti bar na klupi. Kreten je juce rekao kako su Wilson i Lingard u ponedeljak igrali za U21 i ostavili dobar utisak pa nema potrebu da ih proverava sa Ipsvicom, ili tako neku budalastinu.
Muwan Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Sve pršti u južnom Londonu. Zaha dominira po krilu, Campbell ni kriv ni dužan zabio, gostujući navijači se odmah potukli sa redarima, evo sad i drugog iz penala. https://vimeo.com/140230798 I dok se uploadovao video metno ga i Charlton.
ducca Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 (edited) Takoreci 1&3+ Edited September 23, 2015 by ducca
John Coltrane Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Fino ga je spakovao Pereira. beowle sta kazes "malo sam se zaleteo?"
Recommended Posts