porucnik vasic Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 После овог данас и Винију малко лакше. Честитке праслиновци. Sent from my iPhone using Tapatalk
MiddleClass Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 (edited) Pelegrini Stize konjic na vrh... Sutra je 2.50 na Fan Hala poklon kvota! Edited September 19, 2015 by MiddleClass
Gylfi Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Noble koji dize Jenkinsona Svratio da vidim ko je ovo prvi :hailovao: i da +1 Još posle onog murinjisanja u prvoj tekmi, na Etihadu pri 2:1
Прслин Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Only three other teams have ever won on the road at Arsenal, Liverpool and City in a Premier League season. The last team to pull off that treble was Chelsea in 2005/06 - and they went on to win the title. Каква црна титула! Прво опстанак да се обезбеди, па напад на горњи део табеле. Пласман 7-10, их! Мора нешто да се остави и за Олимпијски стадион, а то нешто је борба за позиције које из Лиге воде у Европу. Борба, не и освајање. А ако се заломи неко четврто у следећих пет-шест година година нећу да се љутим. Што се првог места тиче сумњам да ћу га доживети осим ако неки мигрант из Саудијске Арабије не пожели шарену играчку у Лондону. Мислим да ће титула ускоро коштати милијарду, ако већ не кошта, а то је порнићарима једнако далеко колико и мени њихови милиони. Опила ме испарења са ловоровог венца... Опстанак, опстанак, то ћу да понављам успављујући се да бих спречио да се сутра пробудим убеђен да у ствари навијам за велики енглески клуб.
189- Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 glupo izgubljeni bodovi protiv bournemoutha tho
Прслин Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 (edited) Eпска утакмица, није ми жао тих бодова уопште. Жао ми је што нисмо бар нерешено против Лестера, али и они су цареви. Ма, за сада савршена сезона: четири генијалне и једна одлична утакмица у шест кола. Билићу капа доле, нисам веровао да ће овако да утегне тим, али се види да зна шта ради и по резултатима и по изјавама. Како се само шмекерски поставио пред ово гостовање, не знам да ли сте испратили: дали му вољно власници и рекли да не очекују ништа, а он узвратио да се - из дужно поштовање - не слаже са тим и да гостовање јесте тешко, али да би он био врло разочаран ако се из Манчестера врати празних руку. Edited September 20, 2015 by Прслин
ducca Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Svratio da vidim ko je ovo prvi :hailovao: i da +1 Još posle onog murinjisanja u prvoj tekmi, na Etihadu pri 2:1 Kakav je samo som ispao u toj situaciji Jenks, jos se okrece Noblu u fazonu koji ti je kurac
ArleKino Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 West Ham mozda profitira- pored jako kul ekipe i menadzera- i od toga sto su prvi krenuli u sezonu. To ce im biti prednost jos neko vrijeme, a onda ce sirina kadra i sve drugo doci na svoje. Realno je da budu u krugu ekipa koje idu u Evropi, tipa Soton prosle sezone. :)
Aleksandar88 Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Šta imaju od izlaska u Evropu kad će tamo da ispadnu sa juniorima od neke Astra Đurđe? Jedva čekam da se ovo potcenjivanje LE obije Englezima o glavu i da spadnu na tri mesta za LŠ.
MancMellow Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Ja samo dok sam pri netu da pozelim co-sektasima ssrecnu borbu danas za drugo mesto na tabeli i prilazak na dva boda do vrha :) Westhamovcima sve cestitke :)
Прслин Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Место које води у Европу је битно због кинте која се добија за пласман на табели и због броја ТВ преноса који је све већи што тим игра боље утакмице. Прошле сезоне је Ливерпул за шесто место добио 18.5 + 20 милиона фунти, док је Вест Бром за тринаесто добио 10 + 8.75. Значи, разлика од 20 милиона фунти само у тим бонусима, a баш толико смо платили Пају, Мојсија, Џенка, Рандолфа и Бијафру. Или, фалило нам је само 5 милиона за Ловрена. Како се фонд од ТВ права буде увећавао, тако ће расти и та разлика. Уз то, прелазимо на већи стадион, ваља продати карте, спонзори ће плаћати више за тим који побеђује и чешће је на телевизији... Огромна је разлика у приходима између борбе за Европу и борбе за опстанак. Арле, било које друге сезоне би био у праву за дужину клупе, али не и ове. Јесте играо Сити без Компанија и Силве, али смо и ми били без Огбоне и Кујатеа, који је до два Пајеова гола Њукаслу био најбољи стрељлц ове сезоне. Арсенал смо добили без Мојсија и Џенка, Ливерпул без Адријана који је јуче био маестралан... Имамо по два играча за сваку позицију, плус клинци. Једини који нема замену и то само зато јер је world class играч је Паја. Али, ни Ситију није лако да игра без Силве. ;)
Bogotac Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Kakva ce otimacina da bude za Payeta na leto
Recommended Posts