September 19, 20159 yr Ne valja kada ima previse Spanaca u ekipi, krenu da dave loptu kao sada Chelsea.
September 19, 20159 yr Arsenal ocajan, i pre crvenog nisu nista igrali. Walcott kao najistureniji je najobicnija glupost, ne mogu da verujem da je Wenger zaista racunao na to ove sezone kao ozbiljnu opciju pa zato nije kupio jos jednog spica. Teo mnogo opasniji i korisniji kad operise s boka.Arsen je skinuo gaće od samog početka, nikakva igra.. Ovo je već zasluženi crveni
September 19, 20159 yr ma da, kada bi Kosta dosao i pljunuo ovog retarda u celu, ni tada mu ne bi dao zuti, jebem ti fudbal da ti jebem
September 19, 20159 yr Arsenal ocajan, i pre crvenog nisu nista igrali. Walcott kao najistureniji je najobicnija glupost, ne mogu da verujem da je Wenger zaista racunao na to ove sezone kao ozbiljnu opciju pa zato nije kupio jos jednog spica. Teo mnogo opasniji i korisniji kad operise s boka. +1 teo nikad nije bio spic, sem u svojim snovima. sa bazom kakvu je imao, arsen je najkrivlji sto nece nista uzeti ni ove godine. po cenu da je zrtvovato kazorlu ili ozila zarad pristojnog spica.
September 19, 20159 yr A sta znam, meni Arsenal ima samo tri-cetiri vrhunska igraca, a ostalo se krece od srednje-zalosnog do mediokritetsko-nekonzistentnog.
September 19, 20159 yr Jedino "fala kurcu" iz ove utakmice je što ovaj patuljak neće igrati narednu utakmicu. Jebo ga Wenger u guzicu. S tim u vezi, nema se šta srati po Wengeru za ovu utakmicu. Ovo je pobjeda Mikea Deana nad Arsenalom.
September 19, 20159 yr Šta pokušava da uradi Wenger gurajući Ramseya na krilo? Ne vidim šta tačno dobija pomeranjem njega da igra krilno.
September 19, 20159 yr Арсен се усрао, одвратан је дедекања. Мурињо објаснио како се добија чак и када си у најгорој форми икада. Стање уобичајено. :fantomf
September 19, 20159 yr A sta znam, meni Arsenal ima samo tri-cetiri vrhunska igraca, a ostalo se krece od srednje-zalosnog do mediokritetsko-nekonzistentnog. +1000 plus mu je poslednja decenija ko prošla vujoševićeva godina u kkp. zadrti štetočina
September 19, 20159 yr Author hazard i costa sto pre treba da se vrate u formu. uzasni su mnogo sam srecan zbog zoume. azpilicueta i matic odigrali odlicno. ostalo za zaborav.