Miljenko Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Ne valja kada ima previse Spanaca u ekipi, krenu da dave loptu kao sada Chelsea.
Cane Vukic Prebranac Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Celzi kao da ima tri igraca vise, a ne jednog. dva +1
zoki Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Arsenal ocajan, i pre crvenog nisu nista igrali. Walcott kao najistureniji je najobicnija glupost, ne mogu da verujem da je Wenger zaista racunao na to ove sezone kao ozbiljnu opciju pa zato nije kupio jos jednog spica. Teo mnogo opasniji i korisniji kad operise s boka.Arsen je skinuo gaće od samog početka, nikakva igra.. Ovo je već zasluženi crveni
John Coltrane Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Kakva je neznalica ovaj Venger jbt. Sent from my iPhone using Tapatalk
Miljenko Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Koji je djavo sudiji, ovo je vec tendenciozno.
grunt Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 ma da, kada bi Kosta dosao i pljunuo ovog retarda u celu, ni tada mu ne bi dao zuti, jebem ti fudbal da ti jebem
ToniAdams Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Arsenal ocajan, i pre crvenog nisu nista igrali. Walcott kao najistureniji je najobicnija glupost, ne mogu da verujem da je Wenger zaista racunao na to ove sezone kao ozbiljnu opciju pa zato nije kupio jos jednog spica. Teo mnogo opasniji i korisniji kad operise s boka. +1 teo nikad nije bio spic, sem u svojim snovima. sa bazom kakvu je imao, arsen je najkrivlji sto nece nista uzeti ni ove godine. po cenu da je zrtvovato kazorlu ili ozila zarad pristojnog spica.
Meazza Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 A sta znam, meni Arsenal ima samo tri-cetiri vrhunska igraca, a ostalo se krece od srednje-zalosnog do mediokritetsko-nekonzistentnog.
ArleKino Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Jedino "fala kurcu" iz ove utakmice je što ovaj patuljak neće igrati narednu utakmicu. Jebo ga Wenger u guzicu. S tim u vezi, nema se šta srati po Wengeru za ovu utakmicu. Ovo je pobjeda Mikea Deana nad Arsenalom.
Nemanja Posrbica Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Šta pokušava da uradi Wenger gurajući Ramseya na krilo? Ne vidim šta tačno dobija pomeranjem njega da igra krilno.
Прслин Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Арсен се усрао, одвратан је дедекања. Мурињо објаснио како се добија чак и када си у најгорој форми икада. Стање уобичајено. :fantomf
ducca Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Kad je Murinju tesko, uvek dobro dodje mec protiv Wengera...
ljakse Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 A sta znam, meni Arsenal ima samo tri-cetiri vrhunska igraca, a ostalo se krece od srednje-zalosnog do mediokritetsko-nekonzistentnog. +1000 plus mu je poslednja decenija ko prošla vujoševićeva godina u kkp. zadrti štetočina
189- Posted September 19, 2015 Author Posted September 19, 2015 hazard i costa sto pre treba da se vrate u formu. uzasni su mnogo sam srecan zbog zoume. azpilicueta i matic odigrali odlicno. ostalo za zaborav.
Recommended Posts