Jump to content
IGNORED

Premier League 15/16

189-

Recommended Posts

Posted (edited)

Nemam pojma šta je bilo u sudijinoj glavi. "Dobro jeste mu očigledno slomio nogu, ali ne bi on to namerno..."

Edit - moderacijo prslinu se ukvario kvot :fantom:

Edited by Ruxin
  • Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1541

• John Coltrane

1224

• ducca

1012

• MancMellow

929

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nemam pojma šta je bilo u sudijinoj glavi. "Dobro jeste mu očigledno slomio nogu, ali ne bi on to namerno..."

Išao je na loptu, a nogu mu je polomio nakon što je izbio loptu...

Posted

vratice se za sledecu sezonu i bice kao stari

Posted

"U Portu nisam imao treću sezone, u Interu nisam imao treću sezonu. Kada sam u prvom mahu bio trener Čelsija, osvojio sam FA kup i Liga kup, i igrali smo u polufinalu Lige šampiona. Tokom treće sezone u Real Madridu sam osvojio Superkup, igrao u finalu Kupa kralja i nastupao takođe u polufinali LŠ. To su moje treće sezone. Bolje pretražite na Guglu umesto da postavljate glupa pitanja", rekao je Murinjo.

Najbolji trener svih vremena objasnio! :Hail:

P.S. Vini -> www.google.com

Posted

ne samo on nego i svi koji spominju tu glupu trecu sezonu nakon sto su to procitali negde.

btw zasto aguero nije startovao za city veceras

Posted

aguero nesto sa nogom, peta? uglavnom povreda neka.

Posted

Izašao je za vikend protiv Palaca u 20 i nekom minutu zbog udarca u koleno, Pelegrini najavio da verovatno neće igrati sa Juventusom al eto uspeo je da se pojavi bar na klupi...

Posted

ok. eto vec se vidi da cim ne igra, city ima bas tezak posao ostvari dobar rezultat. gol u poslednjem minutu i sada poraz.

Posted

Shaw - dupli prelom. Dizaster. Pre svega za njega licno. Nadam se da je dovovljno mlad da se potpuno oporavi za sledecu sezonu. Uzas.

S druge strane, kretenski zvuci, ali ako postoji pozicija na kojoj mozemo da istrpimo povredu do kraja sezone - to je levi bek. Blind i Rojo ce se verovatno menjati, a i Darmian tu moze da igra, dok Valencia (jbg) bude na desnom krilu (a moze i McNair). Samo da se potpuno oporavi, pa makar i za godinu dana

Posted

"U Portu nisam imao treću sezone, u Interu nisam imao treću sezonu. Kada sam u prvom mahu bio trener Čelsija, osvojio sam FA kup i Liga kup, i igrali smo u polufinalu Lige šampiona. Tokom treće sezone u Real Madridu sam osvojio Superkup, igrao u finalu Kupa kralja i nastupao takođe u polufinali LŠ. To su moje treće sezone. Bolje pretražite na Guglu umesto da postavljate glupa pitanja", rekao je Murinjo.

P.S. Vini -> www.google.com

ne samo on nego i svi koji spominju tu glupu trecu sezonu nakon sto su to procitali negde.

Kakve veze ja imam sa tim, ne pamtim da sam u životu pomenuo Murinjovu treću sezonu u bilo kom kontekstu? :D

Ali odgovor mu zvuči idiotski - nisam ni imao treću sezonu u Portu i Interu (zato što sam odlepršao)! Pa to mu valjda i kažu? U Realu i Čelsiju sam u trećoj sezoni izgubio titulu, ispušio u polifinalu LŠ, ali zato osvojio besmislene superkupove! Opet, to mu valjda i kažu?

Naravno, lukavi mali portugalski satnik začini svoj bedni izgovor tako što kaže "Google, a ne glupa pitanja!" jer zna da će mediji u naslove gurnuti "Murinjo napušio novinara" a ne "Murinjo izbegava da odgovori".

Posted (edited)

Moj hejt za njega nikad ne umire, samo tiho tinja -_-

Ozbiljno, uvek ga je lepo čuti kako se nervira oko gluposti, kažnjava doktorke i novinare i UNICEF. Da su kojim slučajem prvi na tabeli, ne bi ga se nimalo dotaklo to pitanje o trećoj sezoni, a kamoli da bi krenuo da se pravda i sebe pokopao statistikom.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Shaw - dupli prelom. Dizaster. Pre svega za njega licno. Nadam se da je dovovljno mlad da se potpuno oporavi za sledecu sezonu. Uzas.

S druge strane, kretenski zvuci, ali ako postoji pozicija na kojoj mozemo da istrpimo povredu do kraja sezone - to je levi bek. Blind i Rojo ce se verovatno menjati, a i Darmian tu moze da igra, dok Valencia (jbg) bude na desnom krilu (a moze i McNair). Samo da se potpuno oporavi, pa makar i za godinu dana

Ako je samo stvar kosti nema sumnje da ce se oporaviti. Bilo bi gore da su mu popucali ligamenti u koljenu. Trebat ce vremena samo da razvije muskulaturu, ali ima najbolje uvjete koje novac moze kupiti.

Posted

Moj hejt za njega nikad ne umire, samo tiho tinja -_-

Ozbiljno, uvek ga je lepo čuti kako se nervira oko gluposti, kažnjava doktorke i novinare i UNICEF. Da su kojim slučajem prvi na tabeli, ne bi ga se nimalo dotaklo to pitanje o trećoj sezoni, a kamoli da bi krenuo da se pravda i sebe pokopao statistikom.

Najnovije je da je zabranio šale i pošalice na treningu i uopšte u klubu (koliko god neverovatno zvuči). Vojnička atmosfera dok se forma ne vaspostavi... Bojim se da sa svakom novom odlukom radi sebi o glavi pošto već kruži priča da gubi poverenje igrača, a tu povratka obično nema. Neverovatna količina gluposti od veoma inteligentnog čoveka.