September 12, 20159 yr Murinjo u epizodi "I dalje sam sampion, i dalje sam najbolji i nema drugog menadzera koji bi bolje vodio ovaj tim od mene". Lepo je hrabriti sebe. Ја вала има много бољих од њега. Naismith je potcenjeni bog kada udje u seriju od 4-5 utakmica. Problem je u tome što u šestoj postane neprimetan na terenu i tako narednih 20. Ako bi uspeo da drži formu malo duže tokom sezone bio bi pravi bog. Претпошлу сезону је био чудо. Јуче се размишљам да га ставим у ФФ и одлучим се за Вилсона.
September 12, 20159 yr Sa Schweinijem i Carrickom u sredini ocekujem igru na posed kakva do sada nije vidjena nigde nikad
September 12, 20159 yr Sa Schweinijem i Carrickom u sredini ocekujem igru na posed kakva do sada nije vidjena nigde nikad Дени има да се прослави данас.
September 12, 20159 yr Дени има да се прослави данас. Hešteg hvatanje za slamku. Čovek je izveo isti tim kojeg su Prslinovci odučili od fudbala, samo sa Ingsom umesto suspendovanog Coutinha. Šta treba da se desi da bi značajnije promenio postavu, da izgube sa četiri ili više?
September 12, 20159 yr Hešteg hvatanje za slamku. Čovek je izveo isti tim kojeg su Prslinovci odučili od fudbala, samo sa Ingsom umesto suspendovanog Coutinha. Šta treba da se desi da bi značajnije promenio postavu, da izgube sa četiri ili više? Па Праслиновци имају озбиљан напад. Ови, јок. Сити има новог Џека џокера.