porucnik vasic Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Murinjo u epizodi "I dalje sam sampion, i dalje sam najbolji i nema drugog menadzera koji bi bolje vodio ovaj tim od mene". Lepo je hrabriti sebe. Ја вала има много бољих од њега. Naismith je potcenjeni bog kada udje u seriju od 4-5 utakmica. Problem je u tome što u šestoj postane neprimetan na terenu i tako narednih 20. Ako bi uspeo da drži formu malo duže tokom sezone bio bi pravi bog. Претпошлу сезону је био чудо. Јуче се размишљам да га ставим у ФФ и одлучим се за Вилсона.
MancMellow Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Sa Schweinijem i Carrickom u sredini ocekujem igru na posed kakva do sada nije vidjena nigde nikad
porucnik vasic Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Sa Schweinijem i Carrickom u sredini ocekujem igru na posed kakva do sada nije vidjena nigde nikad Дени има да се прослави данас.
Weenie Pooh Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Дени има да се прослави данас. Hešteg hvatanje za slamku. Čovek je izveo isti tim kojeg su Prslinovci odučili od fudbala, samo sa Ingsom umesto suspendovanog Coutinha. Šta treba da se desi da bi značajnije promenio postavu, da izgube sa četiri ili više?
porucnik vasic Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Hešteg hvatanje za slamku. Čovek je izveo isti tim kojeg su Prslinovci odučili od fudbala, samo sa Ingsom umesto suspendovanog Coutinha. Šta treba da se desi da bi značajnije promenio postavu, da izgube sa četiri ili više? Па Праслиновци имају озбиљан напад. Ови, јок. Сити има новог Џека џокера.
Weenie Pooh Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Retko normalni gostujući dresovi za LFC.
Kanzas siti zez Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Rodzersara dosao po nulu a dobice kitu.
porucnik vasic Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Боли мозак. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts