ducca Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Ali kakav potez ubacivanje bas Neismita u igru
Calavera Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Ali kakav potez ubacivanje bas Neismita u igru Realno usralo Martineza za sve pare, da je verovao u njega ne bi pocinjao s 1 Besicem...
radisa Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Inače, ovo što ovaj budalesa, sa hettrikom sa klupe, da je ovo drugi put u istoriji pl, nije tačno... Zabio je Siolskjear u pobedi ManU nad Nott Forestom od 7:1, za nekih 10-15 minuta igre...
grunt Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Kako Murinjo pogubi konce u toj trecoj sezoni, samo on zna.
MancMellow Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Dobro jbg, Everton away je retko kad bas maciji kasalj tekma. Ali da su u krizi u krizi su to stoji
ducca Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Murinjo u epizodi "I dalje sam sampion, i dalje sam najbolji i nema drugog menadzera koji bi bolje vodio ovaj tim od mene". Lepo je hrabriti sebe.
Muwan Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Znam, zezam se malo... Neismith je bog, jako, jako podcenjen igrač... Naismith je potcenjeni bog kada udje u seriju od 4-5 utakmica. Problem je u tome što u šestoj postane neprimetan na terenu i tako narednih 20. Ako bi uspeo da drži formu malo duže tokom sezone bio bi pravi bog.
Recommended Posts