MancMellow Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (edited) Zašto misliš da će klauzula eliminisati pregovore? Da se kladimo da će opet da vas drndaju jedno mesec dana da spustite cenu a Lujara će mesec dana da tupi o tome kako i drugi moraju da plate koliko i vi. Na kraju ćete ga prodati 28. avgusta za manje para i Navasa koji neće hteti da dođe pa će Real ipak aktivirati klauzulu poslednjeg dana i to nakon što se vrate sa ručka. Nije isključen scenario. Uglavnom, mislim da će se, pa makar ispalo i tako kao što kažeš, klub obezbediti da ga ne proda za manje od 27-8 miliona funti (što je takođe bargain za njega). Anyhow, United je i dalje klub u tranziciji i tek iduće godine kad, verujem, pazarimo kvalitetnog centarfora i CB-a, možemo da se skrasimo i sa nekim keeperom koji je "samo" veoma dobar, a ne i WC. Taman bi trebalo da je ovo poslednja godina kad golman mora da nas vadi iz govana. Ne gledam dugoročno, nego, prosto, ako se stvari potpuno normalizuju pa makar i na samo jednu sezonu, to će biti neprocenjivo, bukvalno može da bude razlika između završavanja na 3. ili na 5. mestu. Edit: mada da budem iskren, nisam siguran da Real može još jednu godinu da se igra tako sa Mendezom. Mislim, ko zna kako će izgledati Ter-Stegenova sezona u Barci, za njih bi bila epska pobeda da na kraju završi kod njih umesto u Realu :D Edited September 11, 2015 by MancMellow
Прслин Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Куртоа ћао на пар месеци. Менискус изгледа. Их, да могу да видим следећи састанак Романа и Муриња док се Чехова сенка уздиже преко њих...
MiddleClass Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Makar Celzi ima top rezervnog golmana.
Ivo Petović Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Куртоа ћао на пар месеци. Менискус изгледа. Их, да могу да видим следећи састанак Романа и Муриња док се Чехова сенка уздиже преко њих... Ja mislim da je permanentni popizd u kojem je Murinjo od početka sezone posledica prodaje Čeha. Mogu da mislim šta se sve dešava u njegovoj glavi u ovom trenutku. Biće zanimljivo sledeći vikend (tad je beše utakmica na SB?). :)
189- Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 katastrofa od sezone se nastavlja. ne bi me cudilo da stones da za vikend gol za pobedu u 94. minutu
Muwan Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Dovoljno je dobar Asmara i valjda će imati toliko sreće da se i on ne povredi makar do januara.
ducca Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 (edited) Jbg prosla sezona bila kao iz snova, minimum povreda, sve islo na vodenicu. Obicno sledeca bude sve suprotno... De Gea potpisao na 4 godine :misko: Jos da raskine s onom kuckom sto mu muti razum... Edited September 11, 2015 by ducca
MancMellow Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 De Gea potpisao na 4 godine "I'm delighted to be starting this new chapter in my United career," ^_^ a sad nazad medju direke i neka gleda da nekako ponovi proslogodisnju formu :)
porucnik vasic Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Лујо прети по новинама.Сутра победа, трт-мрт...
MancMellow Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Vise je bilo downbeat, tipa - ma pobedicemo liverpool, ali titulu ove godine necemo osvojiti. Bez obzira, nije mudro pred derbije to izjavljivati, cemu dodatno motivisanje protivnika.
porucnik vasic Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Vise je bilo downbeat, tipa - ma pobedicemo liverpool, ali titulu ove godine necemo osvojiti. Bez obzira, nije mudro pred derbije to izjavljivati, cemu dodatno motivisanje protivnika. Сад има вас откинемо ки сељак пиво испред задруге.
Recommended Posts