Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

Ako je tacno ovo za pogresan format onda to znaci da ne koriste faks :(

• Replies 16.6k
  • Views 731.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kakav danak neiskustvu. Fax je fax bajo moj

Edited by Ruxin

ma proci ce transfer sigurno

ma naravno

Не мислим да је намерно саботирано, већ је то оно курчење коме су склони типови које су у средњој налупавали сви редом, а они плакали и планирали да се освете када буду порасли, па уз луду амбицију и шлихт дошли до неке позиције где мисле да могу да се шмекеришу а онда све овако испадне. Дакле, Вудворд. :)

Praslin isao sa Edom u skolu :0.6:

Не мислим да је намерно саботирано, већ је то оно курчење коме су склони типови које су у средњој налупавали сви редом, а они плакали и планирали да се освете када буду порасли, па уз луду амбицију и шлихт дошли до неке позиције где мисле да могу да се шмекеришу а онда све овако испадне. Дакле, Вудворд. :)

Ovo nosi potpis Van Gaala all over it. 

Ako je istina :ziga:  :ziga:  :ziga:

Ako je tacno ovo za pogresan format onda to znaci da ne koriste faks :(

Linux

ma naravno

Izgleda da postoji presedan, Brayan Ruiz i Levante. Liga nije dozvolila da transfer prodje. 

Jes ovo Real, ali...

Mislim, 90% da ce proci, ali opet, ko zna. Ja bi obustavio sve, cisto da ih nauce lekciju. Jbt, transfer o kojem se prica 3 mjeseca i dodjes u situaciju da ti propadne ovako... bizarno. Idioti.

Edited by gervasius twinkleminkleson

A lepo čovek kaže - it's a process  :lolol:

2782875800000578-3036546-image-m-69_1428

Za to vreme u jednom od mancesterskih kafica...

• Author

bice svega ako je istina da mourinho nije znao za ovaj transfer i da je board odlucio bez njega.

Mozda su uneli pogresnu sifru vise od 3 puta pa su morali da sacekaju da prodje 10min odn. deadline :rolf:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Praslin isao sa Edom u skolu :0.6:

Ovo nosi potpis Van Gaala all over it.

https://vine.co/v/eIxOitQbFvT