gervasius twinkleminkleson Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Pa dobro. Ovo je bilo zabavno. Milo mi je zbog svih ukljucenih, klubova jer mi nisu simpaticni, De Gee jer nije lepo da kao bivsi igrac Atletica place toliko za prelaskom u Real [mislim, njegovo pravo, jelte, al bla] a i zbog Navasa, jer je zasluzio da bude prvi golman Reala.
MancMellow Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 To bi možda u Srbiji neko vratio vreme unazad ali u ozbiljnom svetu još uvek važe neka pravila. Bilo je i u Italiji i Francuskoj nekoliko pušiona zbog par minuta. Pričamo o Realu u Španiji, hello? :D
gervasius twinkleminkleson Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Jel iko osim fudbalskih klubova vise koristi faks masine?
gervasius twinkleminkleson Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Pričamo o Realu u Španiji, hello? :D Meni se cini da ovdje prosto jedna od strana nije zelila transfer, i to je to. Sumnjam da se radi o kasnjenju.
John Coltrane Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Football bloody hell Sent from my iPhone using Tapatalk
ducca Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Meni se cini da ovdje prosto jedna od strana nije zelila transfer, i to je to. Sumnjam da se radi o kasnjenju. Pa naravno. Nek pozdrave Sergia Ramosa usput.
Muwan Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Jel iko osim fudbalskih klubova vise koristi faks masine? Bemliga, danas ti kopir aparat to spakuje u pdf i pošalje na koji god hoćeš mail u roku od 10 sekundi. Dobro da nisu goluba pismonošu pustili.
gervasius twinkleminkleson Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 PLOT THICKENS! Real tvrdi da je sve zavrseno u 23:59 A u medjuvremenu, neki mediji pisu da Murinjo nije imao pojma da dovode onog Papija
Muwan Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Pa naravno. Nek pozdrave Sergia Ramosa usput. Ako je Mutd ovo namerno uradio onda ga treba rasformirati kraljevskim dekretom. Takvo izdrkavanje na (još jednom) golmanu ne bi palo na pamet ni najvećim srpskim pilićarima.
Cane Vukic Prebranac Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 A u medjuvremenu, neki mediji pisu da Murinjo nije imao pojma da dovode onog Papija https://www.youtube.com/watch?v=kVsYckNXYqM
MancMellow Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Meni se cini da ovdje prosto jedna od strana nije zelila transfer, i to je to. Sumnjam da se radi o kasnjenju. Navas?
MancMellow Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Ako je Mutd ovo namerno uradio onda ga treba rasformirati kraljevskim dekretom. Takvo izdrkavanje na (još jednom) golmanu ne bi palo na pamet ni najvećim srpskim pilićarima. Izvini, ako smo ovo namerno uradili to je jedino opravdanje. A najbolje da treba rasformiravati klubove zbog izdrkavanja na Realu ^_^
Muwan Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Ne na Realu nego na sopstvenom golmanu, alo. Još jednom sopstvenom golmanu.
Recommended Posts