MancMellow Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) edit: Jel ovo neka zajebancija? :o možda su otpustili van gaala... ali ne, nije to najludje od veceras: osim, naravno, ako nije PS Edited August 31, 2015 by MancMellow
gervasius twinkleminkleson Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 možda su otpustili van gaala... ali ne, nije to najludje od veceras: osim, naravno, ako nije PS Sta je tu ludo?
MancMellow Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Sta je tu ludo? Ne znam...polomili su se da nekako dovedu DDG, navijači su u fazonu...meh. Ne shvati me pogrešno, nisu navijači blesavi, nego cela situacija. Nek prodaju Roja West Bromu, ima već skoro sat vremena da im nikoga nisu prodali Edited August 31, 2015 by MancMellow
Pokojni Ruxin Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Bilo bi zabavno da na kraju bude da je murinjo u sred ove trke ko će više para da baci u peć izalhemisao neko čudovište za kikiriki, ali plašim se ipak da ovaj neće videti mnogo terena. :( Edited August 31, 2015 by Ruxin
189- Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 (edited) Bilo bi zabavno da na kraju bude da je murinjo u sred ove trke ko će više para da baci u peć izalhemisao neko čudovište za kikiriki, ali plašim se ipak da ovaj neće videti mnogo terena. :( siguran sam da uini vec ima spreman odgovor na ovo. valjda smo dobili utrku™ za ovog igraca protiv trabzona, fulhama, qpr i valjda jos sunderlanda Edited August 31, 2015 by 189-
borris_ Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Sta reci dobili ste zvijer od igraca. Bolji od DL i ABD. Prodavace dresove i maske. 100% ce se isplatiti.
189- Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 Sta reci dobili ste zvijer od igraca. Bolji od DL i ABD. Prodavace dresove i maske. 100% ce se isplatiti. +62 miliona
Recommended Posts