borris_ Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Poslije svega ovoga, ocekujem da ce svi klubovi odugovlaciti prodaju igraca PL timovima i cekati zadnja dva dana prelaznog roka.
John Coltrane Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Eto npr on bi bio mnogo bolje resenje za UTD, bar po mom misljenju na osnovu onoga sto sam gledao zadnjih sezona u Ligue1. @ Ugo Evo da ti kazem ovako. Flecer zove Evansa da dodje u WBA, Cesc zove Pedra da dodje u Chelski.
Strahan Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Eto npr on bi bio mnogo bolje resenje za UTD, bar po mom misljenju na osnovu onoga sto sam gledao zadnjih sezona u Ligue1. @ Ugo Evo da ti kazem ovako. Flecer zove Evansa da dodje u WBA, Cesc zove Pedra da dodje u Chelski. Eto npr on bi bio mnogo bolje resenje za UTD, bar po mom misljenju na osnovu onoga sto sam gledao zadnjih sezona u Ligue1. @ Ugo Evo da ti kazem ovako. Flecer zove Evansa da dodje u WBA, Cesc zove Pedra da dodje u Chelski. Vidal zove Komana.
189- Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 papy ima dve odigrane utakmice za senegal a ima 26 godina. good lord dobro je da cemo ga platiti samo 3,5 miliona eura. moses opet nece dobiti priliku. nista mi nije jasno
189- Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 city ne planira kupiti napadaca? imaju samo aguera i bonyja
MancMellow Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 city ne planira kupiti napadaca? imaju samo aguera i bonyja samo... Elem, za sada su glasine da je postignut dogovor oko DDG. Glasine kazu 20m funti plus Kejlor Navas. Videcemo...
189- Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 ? povredi se jedan (aguero) i sta ce biti onda. igrace sterling laznu devetku ili sta
Mil@n Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 samo... Elem, za sada su glasine da je postignut dogovor oko DDG. Glasine kazu 20m funti plus Kejlor Navas. Videcemo... Bio bi to dobar posao sa obzirom na okolnosti, kontam da će da ode, samo je pitanje za koliko.
Muwan Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 ? povredi se jedan (aguero) i sta ce biti onda. igrace sterling laznu devetku ili sta Zašto da ne? Sa onakvim zverima u srednjem redu to nije problem. Ako baš pođe po zlu sa povredama mogu da pazare nekog napadača u januaru.
MancMellow Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Bio bi to dobar posao sa obzirom na okolnosti, kontam da će da ode, samo je pitanje za koliko. to bi bio odlican posao s obzirom na okolnosti, jer to prakticno znaci da je otisao za oko 30m, sto je i bio cilj. Plus ne moramo da trazimo golmana navrat-nanos. Zato mi sve i deluje sumnjivo :D
Calavera Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 ? povredi se jedan (aguero) i sta ce biti onda. igrace sterling laznu devetku ili sta Odlicno pitanje! Ruxine?
189- Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 Zašto da ne? Sa onakvim zverima u srednjem redu to nije problem. Ako baš pođe po zlu sa povredama mogu da pazare nekog napadača u januaru. ja navikao da oni imaju cetvoricu klasnih napadaca a sada imaju samo dvojicu.
Recommended Posts