Pokojni Ruxin Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Namerno ga prozivate da bi razvalio LFC sledećem kolu Valjda će igrati lovro, klasik u najavi!
John Coltrane Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Ne svidja mi se ovo sa Sh-Sh pa Erera i Mata, ubedjen sam da bi Kerik bolje funkcionisao umesto jedno Sh. Previse se gura kroz sredinu, tvrdoglavo kao magare. Desna strana u ofanzivi ne postoji. Blind ispao ko iz dzipa u 2-3 navrata, a onom nesrecnom intervencijom dokazao da ne moze da igra stopera jer nema rezon za tu poziciju (negde oko 35min bila je neka akcija Svonsija gde je Blind uspesno fintom telom izbacio milsim Ratlidza a onda umesto da vrati loptu Romeru ili je ponese ispucava je levom nogom unutra, u teren i ona pada na nogu Selviju koji je na 25m od gola, dakle prvo pravilo stopera nikad ne ispucavaj loptu u sredinu, uvek na stranu-bolje i u aut nego protivniku u noge). Sreca uzbudljivo je u Ajndhovenu, za koji minut pocinje i Roma-Juve, inace bih zaspao kao beba.
ducca Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 (edited) Iskusno, u maniru rasnih napadača. Realno najzasluzniji za gol "Park Ji Sung ce uci u igru" Edited August 30, 2015 by ducca
zoki Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Krenuo sam da napišem kako je ovo za sada najbolje izdanje Junajteda ove sezone.. Ništa, nema veze :D
John Coltrane Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Kakva kurcobolja odbrane, ko na treningu, niko da potrci
Recommended Posts