Jump to content
IGNORED

Premier League 15/16

189-

Recommended Posts

Posted (edited)

Drugo, mislim da je Bane nakon Monterovog tretmana u istom kurcu kao i Maicon nakon Baleovog 2010.godine. Bale je prakticno Maicona pretvorio u bivseg, s tim da je Banetova prednost ta sto moze ostatak karijere provesti na mjestu stopera.

A jeste sad, verovatno ga i sanja svake noci izmedju 4 i 4:15. 

Stvar je vrlo prosta, Bane je kao bek vazda bio rupa u odbrani, a sad je jos dodatno omatorio i izgubio na brzini. Problem je sto Mourinho to nije na vreme shvatio i pustio ga je da se sam bakce s Monterom u naponu snage umesto da ga udvaja. Podsecam da je Montero koliko u sledecem kolu odradio Janmaata kao vola i naterao ga na crveni, tako da je Bane jos i super prosao.

Edited by Calavera
  • Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1541

• John Coltrane

1224

• ducca

1012

• MancMellow

929

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pa tako i treba.

Patnja progovara iz tebe.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

A za njim će i Mitrara sledeceg leta.

Vi stvarno mislite da će Markeca vraćati?? Još danas se ubTelegrafu pojavio kao jedan od velikih promašaja iz prošle sezone.

:bye: mitrara iz EPL

da li je moguće imati više od 17 godina i biti ovakav debil :isuse:

Posted

Ja sam ubedjen da Sitijeva forma mora da padne u jednom trenutku. Mozda ce to zavisiti od igara u LS, mozda od poziva YAYA ( i Bonija) na CA, neka povreda Aguera (kojima je sklon). OK polupali su Chelski, ali su to uradili i CP i Svonsi. Ne vidim cemu toliki hype :fantom:

Posted

Ma,jaki su kao zemlja,stvarno ne vidim nacin da ispuste titulu,Murinjovci se raspadaju,mi i Arsenal nedovoljno dobri,Liverpul ima Rodzersa

Cak i da se tako nesto desi od navedenog,sad su im stoperi proigrali,Kolarov kao iz najboljih dana,beskorisnog Navasa menja KdB,jos Aguero da proradi

Posted (edited)

Pitanje je ko ce od vecih klubova u tom momentu kad im konacno padne forma biti na ispod 5 poena od njih... To je sada vec veoma kvalitetan i iskusan tim sa pravim pojacanjima (pre svega Otamendi i, posebno, KDB). Chelski je vec na -8 sto uopste nije zanemarljiva razlika. Mi - od 11 pozicija, oni su na minimum 9 jaci od nas. Drzim da je LVG bolji trener od Pelegrinija, ali je, na zalost, i pomalo lud. Liverpool...ne. Arsenal, iako ce nekima zvucati smesno, je jedini tim koji uz puuuno srece bi mogao na relativnu mladost i uigranost da ih prati do kraja. Ko im (i ako im) ukrade titulu ove godine taj veliki car.

Edited by MancMellow
Posted (edited)

Не знам како се стављају твитер линкови, а и немам налог тамо, углавном:

:D

edit: edit: edit: Edited by Cane Vukic Prebranac
Posted

Sorry, that page doesn’t exist!

Posted

Standardna avgustovska dodela trofeja na PPP :Hail:

Posted

Radilo je i prvi put, pre nego što si obrisao :D Samo iskopiraš link i pejstuješ, nikakve posebne akrobacije ne postoje:

Posted

ааааа требало је само да рефрешујем и појавило би се

Cheers, Weenie

Posted

Postoje vesti da je DDG konacno na putu za Madrid za 29m funti. 

Posted

Standardna avgustovska dodela trofeja na PPP :Hail:

ja zvanicno i sad vec tradicionalno (2 puta za redom) proglasavam prvaka 2 septembra  -_-

Posted

@ Manc

Mladost ok -ali uigranost? Pa oni su sinonim za bolnicu.

Sent from my iPhone using Tapatalk