Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

Kakav potez Lovrena kod gola, vise njih zapravo. Ako posle ovoga ne zavrsi karijeru u LFC....

• Replies 16.6k
  • Views 732k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nije da nismo znali, ali Lovren je kompletan idiot.

@Toni, sta fali Coquelinu osim back-upa koji nije Arteta ili Flamini?

jebotebog koji je kurac fabregasu. neko mu je ukrao talenat tokom leta

Moze biti da mu je jos zimus maznuo neko talenat posto je i drugi deo prosle sezone odigrao prilicno mrsavo...

:fantom:

Negde sam pročitao da će ova sezona W Hema biti kao vožnja rolerkosterom, izgleda da će tako i biti :Hail:

Jebeni Lovren

Nek neko javi Radojevicu da prica o Noblu a misli na Nolana sa ovom pricom o navijanju

To je moj Liverpul, vratili su se! :)

:isuse:

Lovro klošaru

Kakav potez Lovrena kod gola, vise njih zapravo. Ako posle ovoga ne zavrsi karijeru u LFC....

Imao je bar deset takvih poteza prošle sezone, ali Brodžersara je tvrdoglavo govedo. Sakho mu nije odigrao ni sekund.

2 crvena stvarno su stoke...

Cuj Milner © :rolf:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jbt,ovi iz Stouka poludeli

Nek neko javi Radojevicu da prica o Noblu a misli na Nolana sa ovom pricom o navijanju

Deset godina pričaju o tom liku sa istanbulske šipke, i opet ne mogu da ubodu ko je.

kako su razmazeni navijaci jedva docekali prvu gresku vrsnog stopera :fantom:

• Author

Moze biti da mu je jos zimus maznuo neko talenat posto je i drugi deo prosle sezone odigrao prilicno mrsavo...

ono iz drugog dela sezone je sto puta bolje nego ovo sada. bukvalno je nevidljiv. 

a azpilicueta moze komotno da skuva kafu tamo na levoj strani jer 100% njihovog napada nam ide preko desne strane.

sjajna akcija malopre, drkaju loptu oko sesnaesterca i ni willian ni hazard a ni fabregas nisu hteli sutirati dok nije dosao cahill da sutne na drugi nivo stadiona

@Toni, sta fali Coquelinu osim back-upa koji nije Arteta ili Flamini?

Visina i kilogrami. (Preuzimam odgovor na sebe posto sam jedno 10tak postova pre Tonija napisao da vam fali zadnji vezni-zver i jos 1 spic :fantom:). To mislim da vam fali za tituli, a ovako ste sasvim konkurentni za Top4.

Sent from my iPhone using Tapatalk