August 29, 20159 yr Kakav potez Lovrena kod gola, vise njih zapravo. Ako posle ovoga ne zavrsi karijeru u LFC....
August 29, 20159 yr jebotebog koji je kurac fabregasu. neko mu je ukrao talenat tokom leta Moze biti da mu je jos zimus maznuo neko talenat posto je i drugi deo prosle sezone odigrao prilicno mrsavo...
August 29, 20159 yr Negde sam pročitao da će ova sezona W Hema biti kao vožnja rolerkosterom, izgleda da će tako i biti
August 29, 20159 yr Jebeni Lovren Nek neko javi Radojevicu da prica o Noblu a misli na Nolana sa ovom pricom o navijanju
August 29, 20159 yr Kakav potez Lovrena kod gola, vise njih zapravo. Ako posle ovoga ne zavrsi karijeru u LFC....Imao je bar deset takvih poteza prošle sezone, ali Brodžersara je tvrdoglavo govedo. Sakho mu nije odigrao ni sekund.
August 29, 20159 yr Nek neko javi Radojevicu da prica o Noblu a misli na Nolana sa ovom pricom o navijanju Deset godina pričaju o tom liku sa istanbulske šipke, i opet ne mogu da ubodu ko je.
August 29, 20159 yr Author Moze biti da mu je jos zimus maznuo neko talenat posto je i drugi deo prosle sezone odigrao prilicno mrsavo... ono iz drugog dela sezone je sto puta bolje nego ovo sada. bukvalno je nevidljiv. a azpilicueta moze komotno da skuva kafu tamo na levoj strani jer 100% njihovog napada nam ide preko desne strane. sjajna akcija malopre, drkaju loptu oko sesnaesterca i ni willian ni hazard a ni fabregas nisu hteli sutirati dok nije dosao cahill da sutne na drugi nivo stadiona
August 29, 20159 yr @Toni, sta fali Coquelinu osim back-upa koji nije Arteta ili Flamini? Visina i kilogrami. (Preuzimam odgovor na sebe posto sam jedno 10tak postova pre Tonija napisao da vam fali zadnji vezni-zver i jos 1 spic ). To mislim da vam fali za tituli, a ovako ste sasvim konkurentni za Top4. Sent from my iPhone using Tapatalk