Strahan Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Kakav potez Lovrena kod gola, vise njih zapravo. Ako posle ovoga ne zavrsi karijeru u LFC....
čekmeže Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Nije da nismo znali, ali Lovren je kompletan idiot.
ArleKino Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 @Toni, sta fali Coquelinu osim back-upa koji nije Arteta ili Flamini?
ducca Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 jebotebog koji je kurac fabregasu. neko mu je ukrao talenat tokom leta Moze biti da mu je jos zimus maznuo neko talenat posto je i drugi deo prosle sezone odigrao prilicno mrsavo...
zoki Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Negde sam pročitao da će ova sezona W Hema biti kao vožnja rolerkosterom, izgleda da će tako i biti
Kanzas siti zez Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Jebeni Lovren Nek neko javi Radojevicu da prica o Noblu a misli na Nolana sa ovom pricom o navijanju
Pantelija jr Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 To je moj Liverpul, vratili su se! :) Lovro klošaru
Weenie Pooh Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Kakav potez Lovrena kod gola, vise njih zapravo. Ako posle ovoga ne zavrsi karijeru u LFC....Imao je bar deset takvih poteza prošle sezone, ali Brodžersara je tvrdoglavo govedo. Sakho mu nije odigrao ni sekund.
John Coltrane Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Cuj Milner © Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Nek neko javi Radojevicu da prica o Noblu a misli na Nolana sa ovom pricom o navijanju Deset godina pričaju o tom liku sa istanbulske šipke, i opet ne mogu da ubodu ko je.
Timmi Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 kako su razmazeni navijaci jedva docekali prvu gresku vrsnog stopera
189- Posted August 29, 2015 Author Posted August 29, 2015 Moze biti da mu je jos zimus maznuo neko talenat posto je i drugi deo prosle sezone odigrao prilicno mrsavo... ono iz drugog dela sezone je sto puta bolje nego ovo sada. bukvalno je nevidljiv. a azpilicueta moze komotno da skuva kafu tamo na levoj strani jer 100% njihovog napada nam ide preko desne strane. sjajna akcija malopre, drkaju loptu oko sesnaesterca i ni willian ni hazard a ni fabregas nisu hteli sutirati dok nije dosao cahill da sutne na drugi nivo stadiona
John Coltrane Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 @Toni, sta fali Coquelinu osim back-upa koji nije Arteta ili Flamini? Visina i kilogrami. (Preuzimam odgovor na sebe posto sam jedno 10tak postova pre Tonija napisao da vam fali zadnji vezni-zver i jos 1 spic ). To mislim da vam fali za tituli, a ovako ste sasvim konkurentni za Top4. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts