August 29, 20159 yr znaci strim se juri. Ok. Gostuje nam Prslin osakacen povredama i suspenzijama. O' Brien je vec neko vreme povredjen, Jenkinson i Adrian odradjuju crveni. Carrol, Zarate i Valencia povredjeni, Maiga na izlaznim vratima. Ne znam sta je sa Sakhoom, bio u apsu, na fantasiju je zut(groin injury)... Mirise na 1-1. <_< Mi cemo verovatno izaci u istoj postavi kao protiv Arsenala. Na danasnji dan pre 8 godina debitovao je Lucas. Danas mora Paju da strpa u dzep. Edited August 29, 20159 yr by Kanzas siti zez
August 29, 20159 yr Ovaj crveni je kompenzacija za penal Ali Mitrara jebiga, ja bih ovo svakako kaznio crvenim. kakav ludak, jebo ga roid rage, treba da promeni dilera
August 29, 20159 yr Naravno da je žuti više nego crveni, ali Mariner čita novine i zna Mitrovu brzo stečenu reputaciju :D
August 29, 20159 yr Mbemba hokejaš, samo bodičekuje.. Mariner na dobrom putu da potpuno izgubi kontrolu, biće zanimljivo
August 29, 20159 yr Naravno da je žuti više nego crveni, ali Mariner čita novine i zna Mitrovu brzo stečenu reputaciju :D sto jebote? ide svesno na cevanicu sa jedinim mogucim ciljem, da ga povredi. za mene cist crveni.