MiddleClass Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Jbt ne valja Mojes, ne valja Lujo...patite za Safarom opasno... pomirite se sa tim da se sa Bara niko ne vraca!
MancMellow Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) Ja lično ne pljujem toliko ujka Luja. Tretman Herrere je jedino što mi je neoprostivo. Čovek mora da igra. E da, Beowle, šta je trebalo da radi sa DDG? Da mu nađe neku Mancunian girl da ga oslobodi one njegove? Tu sam više očekivao od Rooneya Edited August 28, 2015 by MancMellow
Pokojni Ruxin Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Ako herera mora da igra umesto koga ide to vrhunsko krilo što vam treba ko za leba - mate ili memfisa? Teške muke mančesterske sirotinje
MancMellow Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) Ako herera mora da igra umesto koga ide to vrhunsko krilo što vam treba ko za leba - mate ili memfisa? Teške muke mančesterske sirotinje rotacija mata, runi i taj. plus AMC, neko ce jednom biti odsutan, možda i 2-3 nedelje. jbg, brzo ste se navikli na to da je Unitedu dovoljno top 4. Nije. edit: zaboravio AMC Edited August 28, 2015 by MancMellow
Pokojni Ruxin Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) Pa vi bi znači ulupali milione u igrača za rotaciju, pošto automatski pretpostavljate da vaše dete januzaj nije dovoljno dobar ni za tu ulogu, ne vredi ga istrpeti tih 6 meseci, godinu dana. Auuu, gde nestade stari junajted.... :( Edit - a tu je valjda i vaše dete pauel. Tuuuga, smrt fudbala Edited August 28, 2015 by Ruxin
MancMellow Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) Pa vi bi znači ulupali milione u igrača za rotaciju, pošto automatski pretpostavljate da vaše dete januzaj nije dovoljno dobar ni za tu ulogu, ne vredi ga istrpeti tih 6 meseci, godinu dana. Auuu, gde nestade stari junajted.... :( Edit - a tu je valjda i vaše dete pauel. Tuuuga, smrt fudbala istrpeće se 3-4 meseca sigurno, pa vidiš da igra. Ali ne može kod Van Gaala (ili kod bilo koga ko hoće da pretenduje na titulu u PL) da se igra AMC a da se bude tako beskoristan u defanzivi. On prati igrača, da ne grešim dušu, al uglavnom ne uradi ništa. A ako ne tu, onda na krilo, a sa krila mora da skloni Matu. Ne znam šta je "stari United". Giggs, Beckham, Scholes...odmah videlo da su vanserijski i da ih vredi istrpeti. Kod Januzaja je jury still out. Ali United bar DAJE šansu svojim klincima (tu su i Blackett i McNair, pa i Lingard), za razliku od nekih, jelte... Powell nije "naše dete". Edited August 28, 2015 by MancMellow
Pokojni Ruxin Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Da, januzaj sad dobija šansu. Ako val gaal ispuni sve vaše želje plašim se da je ipak najbolje za sve te klince da pokupe prnje i odu u neku sredinu gde će imati više strpljenja za njih, gde neće pokušavati da do uspeha dođu odmah novcem. :(
ducca Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Dzabe se trudis Manc... Ruxin je naprasno postao Citeh zadnjih par nedelja pa sad mora da pisa po Utd-u po svaku cenu :D
Pokojni Ruxin Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Dzabe se trudis Manc... Ruxin je naprasno postao Citeh zadnjih par nedelja pa sad mora da pisa po Utd-u po svaku cenu :D A nije, to rezervišem za onu temu. Nemam ništa protiv junajteda, nikada nisam imao...sve dok ponašanje vas sektaša nije počelo naprasno da mi ide na ganglije Iskuliraću kad prođe prelazni cenim
MancMellow Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 nije ni januzaj dobro, tehnički kao jeste, ipak je došao sa 16. Ali nije u onom smislu da je od dečijeg doba, to se slažem.
MancMellow Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Dzabe se trudis Manc... Ruxin je naprasno postao Citeh zadnjih par nedelja pa sad mora da pisa po Utd-u po svaku cenu :D Ma jok. Njemu je Chelski najbliži srcu, pa se onda vidi da je sve malo isforsirano.
Pokojni Ruxin Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) Da moram da biram ko mi je srcu najbliži od velikih engleza istina bi verovatno bila united. Kad sam bio mlad i glup, a nemanja još uvek dominirao jedinstvom, može se čak reći i da sam bio mini sektaš. I dalje kad opalim novog menadžera uzmem prvo jedinstvo... Eto, pošto me je manc naterao da priznam ovu vrlu neprijatnu istinu može se reći da na kraju izlazi kao pobednik iz svega ovoga :( Edited August 28, 2015 by Ruxin
MancMellow Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Da moram da biram ko mi je srcu najbliži od velikih engleza istina bi verovatno bila united. Kad sam bio mlad i glup, a nemanja još uvek dominirao jedinstvom, može se čak reći i da sam bio mini sektaš. I dalje kad opalim novog menadžera uzmem prvo jedinstvo... Eto, pošto me je manc naterao da priznam ovu vrlu neprijatnu istinu može se reći da na kraju izlazi kao pobednik iz svega ovoga :( a, pa što ne kažeš odmah. pripremićemo mini-kurs za rekovalescente od ABU propagande ^_^
Recommended Posts