Weenie Pooh Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Opet taj Fabregas Lallana ih je ipak zajebao, on je odigrao samo jednu i po utakmicu a ima isti skor.
Muwan Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 (edited) Нолан пристао на раскид последње године уговора вредног 50к недељно и сада је незапослен. Капа доле. "Не желите ме? У реду, не желим онда ни ја ваших 2.5 милиона фунти. ." Шансе нема да добије ни пола од тога од неког клуба у Чемпионшипу. Mislim da sporazumni raskid podrazumeva neku dogovorenu isplatu tipa 50-60% od predviđene godišnje zarade. Niko se ne bi odrekao love na svoju štetu. Edited August 27, 2015 by beowl
Hobbit slayer Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 off topic pitanje: da li postoji audio stream prenosa PL utakmica i ako da, koji je link? fala! Talksport preko TuneIn app sa VPN Sent from my A0001 using Tapatalk
Прслин Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Mislim da sporazumni raskid podrazumeva neku dogovorenu isplatu tipa 50-60% od predviđene godišnje zarade. Niko se ne bi odrekao love na svoju štetu. Понеко би, нарочито ако жели редовно да игра. Не свих пара, наравно, али свакако дела или бар сигурности да ће их добити.
grunt Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Daj ne zajebavaj, Pogba precenjen? Kako nije sa ovim ludackim ciframa sa kojima se razbacuju, 100 miliona evra za bebu Serije A kojoj su Pirlo i Vidal cuvali ledja... Meni bi bilo zao na menadzeru da dam tolike pare.
MancMellow Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Kako nije sa ovim ludackim ciframa sa kojima se razbacuju, 100 miliona evra za bebu Serije A kojoj su Pirlo i Vidal cuvali ledja... Meni bi bilo zao na menadzeru da dam tolike pare. Pa normalno da bi ti bilo žao kad (verovatno) na menadžeru nikad ne igraš sa uključenom opcijom "Sugar Daddy"
porucnik vasic Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Kako nije sa ovim ludackim ciframa sa kojima se razbacuju, 100 miliona evra za bebu Serije A kojoj su Pirlo i Vidal cuvali ledja... Meni bi bilo zao na menadzeru da dam tolike pare. Зато су Бејли или Рахитични, послови године.
grunt Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 -Pogba je precenjen -Odatle sledi da Bejl i Beatiful Young Man nisu precenjeni :torbica:
gervasius twinkleminkleson Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Pogba vec tri godine igra uglavnom vrhunski, svake godine sve bolje, najbolji je igrac ekipe koja je stigla do finala CL, uz to ocigledan ogroman potencijal koji nije ni blizu svog vrhunca. Precjenjen.
grunt Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Da, u smislu da ne vredi 100 miliona evra ili koliko se vec para baca Juventusu na sto.
Weenie Pooh Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 (edited) Evropa ne spava u iščekivanju ishoda te transfer sage Edited August 27, 2015 by Weenie Pooh
Recommended Posts