August 24, 20159 yr A je li jebeni Ajb uradio išta ZA svoj tim otkad je ušao?Za svoj ništa za Arsenal svašta... W, svaka čast...
August 24, 20159 yr Је л' Роситер пипнуо лопту или неког играча откад је ушао? U odbrani je samo opticka varka... Ajbara i klinja, vrh izmene
August 24, 20159 yr A je li jebeni Ajb uradio išta ZA svoj tim otkad je ušao?U profesionalnoj karijeri? Nije. Pripremne u Maleziji ne računam.
August 24, 20159 yr Ne može Ne dozvoljava EPL više dual audio (hint grkinja u engleskoj i njen pub) A jel mogu malo da pojačaju ton sa stadiona a da utišaju komentatora? Zašto je bitno da čujemo Viškovića kako diše i srče pljuvačku
August 24, 20159 yr :D inače, arsenal, uz neke manje razlike, skoro preslikan United. Komplikacija, komplikacija, komplikacija Edited August 24, 20159 yr by MancMellow
August 24, 20159 yr Weenie kako je odigrao Bog? Cenim da je zaustavio ostre napade topnika uprkos ppp strucnjacima koji su ga preselili na pozajmicu.
August 24, 20159 yr Weenie kako je odigrao Bog? Cenim da je zaustavio ostre napade topnika uprkos ppp strucnjacima koji su ga preselili na pozajmicu. Био одличан прво. После пао.
August 24, 20159 yr Zašto je bitno da čujemo Viškovića kako diše i srče pljuvačku Tzv. delić atmosfere. OK rezultat i prvo poluvreme, žao mi je samo što su u drugo ušli toliko jajarski i krali sekunde od 46. minuta. Da su se samo još malo potrudili Arsenal bi ga sam sebi umuljao, a posle bi ovaj bunker imao smisla.
August 24, 20159 yr Brendan je stvarno jebeni imbecil, sa Ajbom i Morenom... Onaj balavander na kraju ispade najkorisniji od izmjena. Ibe je vjerovatno Ibe u svom rodnom selu u Nigeriji, u Engleskoj (i na jućubu, gdje sam ga čuo i vidio da to lično kaže) je Ajb.