Weenie Pooh Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Arsenal mi je nejasan. Mislio sam da je ovo njihova sesona a vec posle treceg kola pocinjem da sumnjam. Istina, u trećem kao da se nisu ni pojavili na terenu
MiddleClass Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Siti izgleda impresivno, ali su ga kontra Evertona sudije nosale. Ovdje pisete ko da je Pogba u Celziju gotova stvar. Sumnjam stvarno...
goofs Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Ni ja ne verujem nesto, pogotovo posle loseg starta Juveta
Bustin Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Istina, u trećem kao da se nisu ni pojavili na terenu picke
kralj Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Kvardado je strašan igrač, samo se nije snašao. Greota. Sent from my iPhone using Tapatalk
Muwan Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Pa kako da se snađe kad nije terena video. Da je dobio makar pola minuta koliko je Schurrle dobio pa da kažeš OK ovaj nije za Čelsi, ali čovek je ulubio klupu od silnog sedenja na istoj.
Weenie Pooh Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Pa teren nije video jer se nije snašao na treningu. Specijalni moral.
ducca Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 (edited) Ovdje pisete ko da je Pogba u Celziju gotova stvar. Sumnjam stvarno... Ja koliko se secam Pogba je fakticki dogovorio transfer u Barcelonu ali tek sledece leto zbog sranja sa suspenzijom, tako da ove ostaje u Juventusu. Edited August 24, 2015 by ducca
kralj Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 (edited) Pa kako da se snađe kad nije terena video. Da je dobio makar pola minuta koliko je Schurrle dobio pa da kažeš OK ovaj nije za Čelsi, ali čovek je ulubio klupu od silnog sedenja na istoj.Ono što je igrao bilo je jako loše. Jbg, u timovima poput Čelsija nije uobičajno da se trpi i čeka igrač od 35 miliona. Na stranu što ni po profilu ne odgovara koncepciji Čelsija. Za razliku od Pedra. Ja sam mislio da će da ga Murinjo koristi na levom beku kao rezervu Aspiju ove sezone, al avaj.. Sad je to otpisano. Nek ide u Juve, progledaće. Edit: inače Šurle je bio sasvim legitiman član rotacije, ne znam uopšte na kakvo davanje šanse misliš. Čovek je počinjao redovno u Derbijima. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited August 24, 2015 by kralj
Strahan Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Cist penal nije sviran Sanderlendu, koji je mnogo bolje delovao sa Osheom umesto Kabula. Btw Pantilimon branio kao zver, bas kao i Batlend za Stoke (odbrana Dzeromovih "makazica" u stilu Smajhela), uz dobrog Krula, napravise kolo/subotu golmana. Gledas MOTD na BBC?
Muwan Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Edit: inače Šurle je bio sasvim legitiman član rotacije, ne znam uopšte na kakvo davanje šanse misliš. Čovek je počinjao redovno u Derbijima. Da je Cuadrado redovno počinjao bar pola od onoga što je Schurrle počeo možda bismo od njega i videli nešto, to hoću da kažem. Nisam baš neki fan filozofije: "Koštao si 35 miliona i sad ulaziš na pet minuta, drži se dobro ako ne pokidaš".
John Coltrane Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Gledas MOTD na BBC? Moram, posto sam njihov dopisnik za Balkan.
Muwan Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Оно и Шурле испао канта на ППП? Ne bre, nego je Murinjo odlučio da mu Schurrle ne treba (ne ulazim u smislenost takve odluke, samo konstatujem) nakon što je ovaj ipak proveo neko vreme na terenu. Za Cuadrada je doneo istu odluku a da mu ovaj ukupno nije sastavio pola sata na terenu. Realno mu nije dao šansu koju je Schurrle imao, to je sve.
Recommended Posts