Прслин Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 izuzetno smarate sa ivanovicem То је тако на форуму: неким ставом се издвојиш и то ти постане идентификација. Онда свако то спомене са времена на време, па мисли да није пречесто али ти сваки такав коментар приметиш јер је упућен баш теби па је теби смарање а другима успутна шаљива опаска. Свима нам се то дешавало, мени довољно скоро да ме натера да ти ово напишем. И да додам: од твојих рантова сам полео да гледам Банета мало објективније и за доста тога си био у праву. А сада, када сам то признао, вратићу се уобичајеној зајебанцији а ти се не љути ни од мене ни од других, све је добронамерно и другарски и не дај да те то омета у уживању у фудбалу.
ducca Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 "Vrlo mali kontakt", sta gleda ovaj Viskovic... Kakav sut Morisona
zoki Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 "Vrlo mali kontakt", sta gleda ovaj Viskovic... Neverovatan je..
Weenie Pooh Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Pitanje je minuta kad će nam saopštiti podatak o Murinjovom nizu poraza protiv menadžera koji se prezivaju na slovo P
gervasius twinkleminkleson Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Koliko je United imo srece sto im nije doso ovaj retard.
Duci Simonovic Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Ma da, pokazalo se odlično što nije otišao u mu
189- Posted August 23, 2015 Author Posted August 23, 2015 То је тако на форуму: неким ставом се издвојиш и то ти постане идентификација. Онда свако то спомене са времена на време, па мисли да није пречесто али ти сваки такав коментар приметиш јер је упућен баш теби па је теби смарање а другима успутна шаљива опаска. Свима нам се то дешавало, мени довољно скоро да ме натера да ти ово напишем. И да додам: од твојих рантова сам полео да гледам Банета мало објективније и за доста тога си био у праву. А сада, када сам то признао, вратићу се уобичајеној зајебанцији а ти се не љути ни од мене ни од других, све је добронамерно и другарски и не дај да те то омета у уживању у фудбалу. e davno se nisam radovao golu kao sada.
zoki Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Pitanje je minuta kad će nam saopštiti podatak o Murinjovom nizu poraza protiv menadžera koji se prezivaju na slovo P Serija se prekida jer je gol dao igrač čije ime počinje na P
Recommended Posts