August 23, 20159 yr izuzetno smarate sa ivanovicem То је тако на форуму: неким ставом се издвојиш и то ти постане идентификација. Онда свако то спомене са времена на време, па мисли да није пречесто али ти сваки такав коментар приметиш јер је упућен баш теби па је теби смарање а другима успутна шаљива опаска. Свима нам се то дешавало, мени довољно скоро да ме натера да ти ово напишем. И да додам: од твојих рантова сам полео да гледам Банета мало објективније и за доста тога си био у праву. А сада, када сам то признао, вратићу се уобичајеној зајебанцији а ти се не љути ни од мене ни од других, све је добронамерно и другарски и не дај да те то омета у уживању у фудбалу.
August 23, 20159 yr Pitanje je minuta kad će nam saopštiti podatak o Murinjovom nizu poraza protiv menadžera koji se prezivaju na slovo P
August 23, 20159 yr Author То је тако на форуму: неким ставом се издвојиш и то ти постане идентификација. Онда свако то спомене са времена на време, па мисли да није пречесто али ти сваки такав коментар приметиш јер је упућен баш теби па је теби смарање а другима успутна шаљива опаска. Свима нам се то дешавало, мени довољно скоро да ме натера да ти ово напишем. И да додам: од твојих рантова сам полео да гледам Банета мало објективније и за доста тога си био у праву. А сада, када сам то признао, вратићу се уобичајеној зајебанцији а ти се не љути ни од мене ни од других, све је добронамерно и другарски и не дај да те то омета у уживању у фудбалу. e davno se nisam radovao golu kao sada.
August 23, 20159 yr Pitanje je minuta kad će nam saopštiti podatak o Murinjovom nizu poraza protiv menadžera koji se prezivaju na slovo P Serija se prekida jer je gol dao igrač čije ime počinje na P