ducca Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Ja sam u manjini, ne brini i bogati placu kod nas se kuka. Ducca = Weenie. Sto mene izolova? Ekšli svi kukamo na iste stvari, ocigledne, jedino je eto tebi sve potaman, nismo imali srece, ne izgleda to toliko lose i slicno... Prve dve tekme smo imali i te kako srece i te dve pobede samo su zamazale oci, tako da je ovo sad zapravo vracanje za te dve tekme, tesko da ce nam i Swansea nesto pokloniti. Njuka je danas valjalo samo prvih 15ak min kad smo stvarno izgledali dobro, posle toga sivilo. Briz je nedorastao pa su zato naivno i popusili 3 komada, mec koji ne treba uzimati kao nekakav reper. I dalje tvrdim da smo u problemu ove sezone i da ce slabe tacke pre ili kasnije doci na naplatu. Za sada smo platili za tup napad, al ima vremena i za odbranu, daleko je to sve od odlicnosti.
John Coltrane Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Ko je kacio onaj ruski torent tv? Nek poda jos jednom i sta treba da se odradi (registracija, instalacija, sta vec). Hvala
Kanzas siti zez Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Song i Downing fale West Hamu da bi bili ozbiljna ekipa. Zajebali su se sto su prodali StjuiaTM Kakav anti-fudbal igra ovaj Tottenham. Ako Kane ne poludi i ove sezone- eto njih na sredini tabele.
clever bastard Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 http://torrent-tv.ru/index.php samo instaliras ace stream i uzivas.
Miljenko Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Leicester-Tottenham smorise potpuno. Kod nas je bilo barem par sansi, u prvom poluvremenu. Cini mi se da je bio penal za domacina, nakon starta Vertonghena.
John Coltrane Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) Mateo a jel moram da ugasim i add-blocker? edit: Uspeo, hvala. Edited August 22, 2015 by John Coltrane
ducca Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Kane nema sanse da ponovi onakvo ludilo. Da je pametan Levy, a dokazano jeste kad su prodaje u pitanju, unovcio bi tu njegovu sezonu ovog leta i uzeo 50ak milki, nije realno da ga nekad skuplje udomi. Podseca me to njegovo ludilo na ono koje je Wickam izveo pre 2-3 godine kad je sam spasao Sunder dajuci lude golove iz kola u kolo zadnjih 10ak kola, izgledao je kao fekin Terminator... I to je bilo to.
Прслин Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) Опа! Кујате ове године дао дупло више голова него Агуеро, Руни, Кејн и Коста заједно. Edited August 22, 2015 by Прслин
ducca Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 (edited) Odlicna tekma u Sunderu, ukradose im i penal... Kakav fejl od izvora da Lester i Totnam idu na SK1 pored WHU i Bornmuta, no ko je mogao znati Edited August 22, 2015 by ducca
porucnik vasic Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Каква утакмица у Источном Лондону! :ziga:
189- Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 mahrez dobro igra. cak mi se cini da je nacinjen penal nad njim u prvom pol
John Coltrane Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Sta je sa Praslinom- LS kaze da tamo puca?!
Recommended Posts