Giggsy Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Jbg, klub je kriv za to jureći nerealne targete ili one koji ih baš i ne zanimaju 100%. Pa kad ti posle dva meseca priče o Fabregasu dođe Fellaini, normalno da si pomalo...underwhelmed. Muller -> Lukaku
MancMellow Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Muller -> Lukaku Otprilike. Mada stvarno ne bih imao ništa protiv kupovine Lukakua. To za Milera mislim da je solidna glupost, apsolutno ne vidim kako je moguće da ga Bayern pusti.
Muwan Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 ajd ajd, uvek možete da aktivirate nekog od onih 150 igrača iz Vitesea, sigurno bar neki valja Valja, kako da ne valja. Za MK Donse, Brentford ili eventualno neko potapanje kupusa.
porucnik vasic Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Педро је одлична куповина за релативно мале паре, оно да се човек упита како неко може да пазари Деја или Лалану. Мангала наравно не може да се пореди са Отамедијем, схватио је ћак и мртви инњиер грађевине да ако хоће нешто да уради ове године мора да Компанија стави у боље друштво. Успут читам коментаре по Гардијану и никако не могу да се опасуљим на они што остављају коментаре на вести о Ливерпулу и даље Ибеа сматрају првим избором на крилу. Као да живе у паралелном Универзуму.
John Coltrane Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Porucnice ne znam koliko si gledao Mangalu u Portu, ali ne bih ja njega tako lako otpisao. Stoperima je mozda i najteze po dolasku u PL.
grunt Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Mangala izgleda prilicno dobro na pocetku ove sezone, nece Otamendi bas tako lako da ga istisne iz tima, pre ce biti da ce alkoholicar da ih rotira.
yolo Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Педро је одлична куповина за релативно мале паре, оно да се човек упита како неко може да пазари Деја или Лалану. Мангала наравно не може да се пореди са Отамедијем, схватио је ћак и мртви инњиер грађевине да ако хоће нешто да уради ове године мора да Компанија стави у боље друштво. Успут читам коментаре по Гардијану и никако не могу да се опасуљим на они што остављају коментаре на вести о Ливерпулу и даље Ибеа сматрају првим избором на крилу. Као да живе у паралелном Универзуму. YNWA botovi !
Weenie Pooh Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Scousebots! Jebiga, ako igra sa trojicom ofanzivnih vezista to bi trebalo da su Coutinho, Firmino, i Ibe. (Čemu Lallana služi mislim da više ni njemu samom nije jasno.) Ali trebalo bi da proba sa samo dvojicom, dakle da umesto Ibea igra Can koji će bar brojčano pomoći Hendersonu i Milneru da se pokrpe.
189- Posted August 20, 2015 Author Posted August 20, 2015 pedro i zvanicno stigao. https://twitter.com/_pedro17_
John Coltrane Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Vise bi mi ovo smetalo od Pedra, ako je tacno da je Real prihvatio 48mil funti Benzemu. Mislim da bi Karim idealno legao nama
grunt Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Izvor bivsi napadac QPR... Glasine da prelazi u Arsenal traju od 2007. Not gonna happen.
Recommended Posts