radisa Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Na PPP? Još pre dve-tri sezone je bilo OK. Ali ovo sad je idiotska lopta Fabregasa, ne znam šta je trebalo da uradi sa njom. +1, pas ka Banetu je bio katastrofa... U stvari, za taj gol je Hazard najkrivlji, jer im je otvorio kontru besmislenim driblingom, umesto da vrati Banetu pas, kad je krenuo da utrčava... Ali, sutra će svi brujati kako je Bane kriv za sve...
Weenie Pooh Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Neće Bane, ne krivi Mou igrače nikad. Nego:
MiddleClass Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Ali, sutra će svi brujati kako je Bane kriv za sve... Sutra?
MancMellow Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Pa dobro, bar imamo 5 bodova više od Chelskog...
Giggsy Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 (edited) Dobro deluje Shitty na pocetku, bice zajebani Narocito ako ona zivotinja na sredini bude igrala cele sezone ovako Edited August 16, 2015 by Giggsy
MancMellow Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Dobro deluje Shitty na pocetku Narocito ako ona ziviotinja na sredini bude igrala cele sezone ovako Pa da, dok on ne odrtavi ili ode biće problem.
189- Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 Na PPP? Još pre dve-tri sezone je bilo OK. Ali ovo sad je idiotska lopta Fabregasa, ne znam šta je trebalo da uradi sa njom. aha prosle sezone je ivanovic isto dao losu loptu courtoisu koji je nakon toga pogresio i primili smo gol. na ppp-u je tada courtois bio krivac za gol. sada slicna situacija ali nekako ivanovic opet nece ispasti krivac. ppp eksperti. kao i uvek bio sam u pravu sto se tice ivanovica jos prosle sezone (gde je po mnogima bio najbolji desni bek na svetu ). ovog leta sam bio u pravu za ovu ekipu da bez nekih promena necemo biti konkurentni. ipak, ppp eksperti me uveravali da nisam u pravu. na kraju krajeva bolje ovakvav poraz nego da smo pobedili i da su problemi ostali. ovako ce se mozda nesto promeniti. jedva cekam da cujem ko je sada krivac mourinhu.
Meazza Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 aha prosle sezone je ivanovic isto dao losu loptu courtoisu koji je nakon toga pogresio i primili smo gol. na ppp-u je tada courtois bio krivac za gol. sada slicna situacija ali nekako ivanovic opet nece ispasti krivac. ppp eksperti. kao i uvek bio sam u pravu sto se tice ivanovica jos prosle sezone (gde je po mnogima bio najbolji desni bek na svetu ). ovog leta sam bio u pravu za ovu ekipu da bez nekih promena necemo biti konkurentni. ipak, ppp eksperti me uveravali da nisam u pravu. na kraju krajeva bolje ovakvav poraz nego da smo pobedili i da su problemi ostali. ovako ce se mozda nesto promeniti. jedva cekam da cujem ko je sada krivac mourinhu. I, for one, am glad you were right all along. :)
Weenie Pooh Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 (edited) Kaže Jose utakmicu je dobio bolji tim u prvom poluvremenu, ali u drugom je Čelsi bio bolji. Ne znam koju utakmicu je on gledao, ali drugo poluvreme su izgubili sa dva gola razlike. "Three-nill is completely fake. Chelsea was the best team whole second half. They make a change, take attacking player off, because Chelsea has all the ball. We controlled them totally. But that was not enough." "For me, won the best team in the first half." "To bring Demichelis in is a defensive change, an intelligent change, like those people criticize me for all the time." "If you are punished by your players' mistakes, you deserve to be punished." Dva crvena kartona je trebalo da dobije City, kaže, Fernandinho i Yaya. Kaže takođe da Terry nije povređen, on je odlučio da ga zameni. Zašto? "I'm the one who gave him a chance at Chelsea." Edited August 16, 2015 by Weenie Pooh
John Coltrane Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Iz svega vidjenog zakljucaj je da je Bane heftao Evu. @ 189 i uvazeni drug Bustin Koji ste na tabeli?
189- Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 (edited) uini najveci mourinhov fan @jc bitno je samo koji smo na tabeli nakon poslednjeg kola. stigao baba. Edited August 16, 2015 by 189-
MancMellow Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Terry nije povređen, on je odlučio da ga zameni. Zašto? "I'm the one who gave him a chance at Chelsea." "ja sam te rodio, ja ću i da te ubijem"
Recommended Posts