levi Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Uopšte nije problem u prelaznom roku i u kvalitetu ekipe, nakupovali su gomilu dobrih igrača problem je što im je trener idiot, hvala pedru da se neko setio otvoreno da kaže
John Coltrane Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Šefe mislim da nije dovoljno dobar da bi pravio razliku. Barsin trio u napadu ga je prosle sezone zalepio za klupu. Kazem da je podignuta prevelika prasina a nije u pitanju tako dobar "konj". Sent from my iPhone using Tapatalk
ArleKino Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 (edited) Barcin trio bi zalijepio na klupu bukvalno svakog igraca na svijetu osim - mozda - Ronalda. Edited August 15, 2015 by ArleKino
Weenie Pooh Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Zalepio ga trio Messi-Suarez-Neymar za klupu, znači bušan kurton. Ako neće kod LVGa sumnjam da je dovoljno lud da hoće kod Rodžersare. Mada ovo što sad kenja je navodno vezano za to što se LVG iživljava nad Valdezom koji mu je kao drug.
gervasius twinkleminkleson Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Šefe mislim da nije dovoljno dobar da bi pravio razliku. Barsin trio u napadu ga je prosle sezone zalepio za klupu. Kazem da je podignuta prevelika prasina a nije u pitanju tako dobar "konj". Sent from my iPhone using Tapatalk Jes da su Weenie i Arle vec rekli, ali... Govorimo o 3 od mozda 5 najboljih igraca na svijetu? Ne postoji mnogo klubova u kojima Pedro ne bi, ne pravio razliku, nego bio najbolji igrac.
Meazza Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Manchester United’s potential move for Pedro has stalled as he considers the managerial style of Louis van Gaal. Uuu sekto, šta vam je rekooo... Normalan čovek, poslušao me.
John Coltrane Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Pedro najbolji igrac?! Udarilo sunce u glavu, valjda, sta li?! Sent from my iPhone using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Pedro najbolji igrac?! Udarilo sunce u glavu, valjda, sta li?! Sent from my iPhone using Tapatalk Ko je rekao da je Pedro najbolji? Mislim, jeste jedan od najbojlih igraca, a to sto nije dobar kao Neymar, Messi i Suarez - to mu je zajednicko sa skoro svim igracima na svijetu.
John Coltrane Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Ko je rekao da je Pedro najbolji? Ne postoji mnogo klubova u kojima Pedro ne bi, ne pravio razliku, nego bio najbolji igrac. Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Ja recimo nisam baš ubeđen da bi Pedro bio najbolji igrač u engleskim timovima iz vrha. Možda bi mogao da postane, ali nikakve garancije nema. Mogao bi da mu se desi ADM scenario, ili Jesus Navas scenario, ili čak i Balotelli scenario.
gervasius twinkleminkleson Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk Mmmkay, to nije isto sto i najbolji igrac, ali nebitno, u svakom slucaju je tacno.
Meazza Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Ja recimo nisam baš ubeđen da bi Pedro bio najbolji igrač u engleskim timovima iz vrha. Možda bi mogao da postane, ali nikakve garancije nema. Mogao bi da mu se desi ADM scenario, ili Jesus Navas scenario, ili čak i Balotelli scenario. Kod Van Gala? Sanse su veoma velike, da.
Recommended Posts