Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

Inace Memfis Depaj je zamolio novinare i komentatore da ga oslovljavaju sa Memfis (kao sto mu i pise na dresu) zato sto ne zeli da nosi ocevo prezime. Otac je napustio njega i njegovu porodicu kada mu je bilo 4 godine.

Čuo sam i ja to, ali nije mi jasno kako se toga sad setio. Zar ga nisu svi zvali Depay kad je igrao za Holandiju? :unsure:

Meni sad totalno glupo zvuci Memfis

Ma običan attention whore, oblači se kao klovn i sere gluposti, a na terenu ga hvala bogu nema nigde.

Runi :isuse: Šta osta od čoveka, ovo ni na šta ne liči.

• Author

zbog jebene tsurenko i errani ne mogu gledati pl..

Runi :isuse: Šta osta od čoveka

Samo dugmići, hihi

Ma običan attention whore, oblači se kao klovn i sere gluposti, a na terenu ga hvala bogu nema nigde.

Runi :isuse: Šta osta od čoveka, ovo ni na šta ne liči.

Jebiga, kad nosi sedmicu a igra na levom krilu bolje ni ne zaslužuje. Svako hoće da bude CR7, da ne kažem baš Harry Kewell -_-

A Rooney, koji je problem sa njim? Onakvu loptu ne bi ni Lucas Leiva dao.

Kakav centaršut :D

Moze neki strim, dobri ljudi?

@ Weenie

Nosio je Memfis i u PSV na ledjima.

@ ducca

Polako, jos je klinac koji je tek stigao u drugu zemlju i drugu ligu, jbt pises na osnovu 90min. Osim ako nisi ocekivao het trik na debiju?!

A Mata mora da predje na levu stranu da bi Januzaja spojio sa golom-jedi govna LVG.

Sent from my iPhone using Tapatalk

U poslednjih 10ak minuta, pokusaji da iznesemo loptu iz 16 su na nivou amatera. Trgnite se malo bre!

Bravo za Adnana kako se snasao i zavrsio desnom

Edited by Giggsy

Nastavljamo sa tradicijom: broj suteva u okvir gola = broj postignutih golova

Hvala, BB!

I jos jedna zanimljiva prica za Romera. On je iz AZ presao u Samp kada su ispali u drugu ligu i jedan od motiva je bio ogroman ugovor koji je potpisao. Samp se vratila u Seriju A sledece sezone (i to jedva kroz play off kao 6. ekipa na tabeli) i Romero je bio standardan. Pre 2 sezone su hteli da ga prodaju  ne bi li rasteretili platni budzet. Obzirom da Romero nije bio bas most wanted a da oni koji su ga trazili nisu mogli da mu ponude tako dobru platu on je odlucio da sedi na klupi za te pare, ugovor je bio na 4 godine. Onda je usledila pozajmica u Monako (gde je grejao klupu Subasicu) i povratak u Samp (gde je zadnju godinu grejao klupu Vivijanu).

Dakle rec je o golmanu koji zbog svoje tvrdoglavosti (i alavosti) nije bio prvi izbor, ali da nije kvalitetan ne bi branio za ARG repku.