189- Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Sto ne kazes i koja je cifrica u pitanju? nisam upoznat sa cifrom. iako cenim da je vise od 20 miliona eura.
MancMellow Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Jbt, ja sam zaboravio da je danas tekma! Jel prenosi SK?
John Coltrane Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 (edited) Prenosi SK 3. Inace ako je Januzaj u timu umesto Janga sumnjam da je LVG odustao od Mate desno i Mefisa u sredini sto deluje totalno pogubno. edit: Ako se covek vec lozi na Inside forward gde stavlja Matu (levak na desno) a Janga (desnjaka levo) onda se ocekuje da bekovi mnogo vise doprinesu ofanzivi a nesto ne vidim da je Darmian sposoban za 10+ asistencija (Luk Sou je pokazao prosle sezone da svakako nije). Sa druge strane moguce je da ce Januzaj veceras igrati AMC obzirom da je to igrao vecim delom u U21 timu. Ali ja sam ubedjen (bar gledajuci Memifsa u PSV) da bi najbolje bilo da Jang igra AMR, Memfis AML a Mata AMC. I vrtecu to pred svako kolo sve dok me LVG ne cuje Edited August 14, 2015 by John Coltrane
MancMellow Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Prenosi SK 3. Inace ako je Januzaj u timu umesto Janga sumnjam da je LVG odustao od Mate desno i Mefisa u sredini sto deluje totalno pogubno. Ma samo cuva Younga za utorak i to je sve
Gylfi Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Prenosi SK 3. Inace ako je Januzaj u timu umesto Janga sumnjam da je LVG odustao od Mate desno i Mefisa u sredini sto deluje totalno pogubno. Jok, potvrdio sad na sky-u da je Adnan 10-ka.
Giggsy Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Ok je to, Memphis ce igrati na poziciji gde bi trebalo najbolje da se snalazi, videcemo za Adnana
ducca Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 . Ali ja sam ubedjen (bar gledajuci Memifsa u PSV) da bi najbolje bilo da Jang igra AMR, Memfis AML a Mata AMC. I vrtecu to pred svako kolo sve dok me LVG ne cuje Kakav Young jbt?! Ne svidja mi se ovo sa Januzajem na 10, dokle ce se vise eksperimentisati. Potpuno lud covek. Zivo me zanima da dovede Mesija koju bi mu poziciju izmislio, to bi bila epika. Verovatno na krilo da centrira Runiju ili Chicharitu eventualno.
John Coltrane Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 (edited) Kakav Young jbt?! Ne svidja mi se ovo sa Januzajem na 10, dokle ce se vise eksperimentisati. Potpuno lud covek. Zivo me zanima da dovede Mesija koju bi mu poziciju izmislio, to bi bila epika. Verovatno na krilo da centrira Runiju ili Chicharitu eventualno. Strasan Jang jbt. Onaj Jang koga LVG stavlja u prvih 11, nisam ga ja tamo stavio niti bih da se pitam, samo komentarisem trenutno stanje. edit: Gojko Edited August 14, 2015 by John Coltrane
Recommended Posts