Nemanja Posrbica Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ambicije kluba i veća plata. Trebao bi da ima nešto više sredstava nego na prethodnom radnom mestu. Imam utisak da je ovo blagi kraj Southamptona. Imaju oni dobru OŠ, ali je puno glavnih igrača zasićeno klubom bez visokih ambicija. Isto sam mislio i prošle godine, pa se nije obistinilo. Ako se obistini odlazak trenera, moraće da nađu vrlo kvalitetnu zamenu i da dobro trguju kako bi održali nivo.
Hobbit slayer Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Mislim da je ova priča u vezi Kumana više Mirorov hajp, koji su preuzeli od Liverpool Echo... Kumanu je ostala još godina ugovora u Southamptonu, a nema nekog posebnog razloga za bilo koju stranu da raskida isti (najbolji rezultat u novijoj istoriji kluba, direktna kvalifikacija za LE). A na kraju krajeva, trenutno je i onako u pregovorima sa upravom o produžetku istog. Što se love tiče, Katarina Liebherr nije ništa siromašnija od Moshirija... Sent from my ONE A2005 using Tapatalk
copkillah Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Evo krenulo da se piše da će PSŽ svim snagama probati da dovede Kutinja. Pravi biti ili ne biti momenat za Liverpul i Klopa ako dođe do toga.
Jean-Luc Picard Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Mi smo izgleda odustali od Lacazette-a .Sad je primarna meta Karlos Baka iz Milana.
Pokojni Ruxin Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 A i šta će im sad kad je onaj neki kjelinski na pragu
copkillah Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 jel ovo dobro, ili?Ako ga ne šutnu posle prva dva loša rezultata, onda da
Lancia Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Ako ga ne šutnu posle prva dva loša rezultata, onda da vidim da je neki mladac, zato pitam. ovaj zabar tesko dresi kesu izgleda, naigrace se Lids u drugoj ligi, bojim se.
Lancia Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Za koga je, i previše je Ruxin je moj omiljeni negativac.
copkillah Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 vidim da je neki mladac, zato pitam. ovaj zabar tesko dresi kesu izgleda, naigrace se Lids u drugoj ligi, bojim se.Kidao je sa Svonsijem, ne znam šta im se tačno dogodilo ove sezone pa su prsli, ja im predviđao borbu za Evropu. Što se Lidsa tiče, sami su krivi za sve što im se dešava.
Weenie Pooh Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Guardian "ekskluziva", Arse trigerovalo Vardijevu klauzulu od 20 miliona. Slaviš li, Arle?
Muwan Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Majstor fudbala, čovek koji je u protekloj sezoni toliko puta bio pokošen i obogaljen u protivničkom kaznenom prostoru...
Recommended Posts