Pokojni Ruxin Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Srećan 36. rođendan legendi liverpula! https://vine.co/v/inIHm7D2jBT
copkillah Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Kad smo kod (budućih) legendi Liverpula, izgleda da je forumu promaklo da je Mamadu Sako čist? Supstanca nije ni bila na listi zabranjenih kod UEFA i trebalo im je više od mesec dana to da utvrde I šta sad, pojeo vuk magarca?
Pokojni Ruxin Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 A šta bi ti, da vam sad podare ono finale što je klop flopovo?
Weenie Pooh Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Čist je koliko je i gojazan. Po onome što je Guardian pisao (mrzi me da tražim link), ta sredstva za mršavljenje jesu na spisku zabranjenih ali je već neko vreme u toku proces revizije tokom kog bi trebalo da sa istog nestanu. Navodno je to uzrokovalo taj detente, glupo im da ga kažnjavaju neposredno pre promene pravila. Ili su možda samo lenji i neorganizovani, ko zna. U svakom slučaju, Deschamps ga neće zvati u repstaciju: “Seriously? No. Or I have no respect for the players I selected. When I decided [on the squad] there was no evidence that the end [for Sakho] would be positive, even if it needed confirmation.”
Pokojni Ruxin Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 A pravi mančester junajted, šta je sa tom pričom?
radnik Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 Pa preskočili su nekoliko rangova i sad tumaraju recimo u nekoj sedmoj ligi. Vratiće se oni kad tad. Tek sad skontah na koje tenisere misli levi :)
MiddleClass Posted May 30, 2016 Posted May 30, 2016 I ja. Da ne bi raksina ne bih mu skontao post. :)
Weenie Pooh Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Ispušio Popivoda, dve CM pozicije treba da drže samo Dier, Milner, i Henderson, plus valjda Wilshere
Pokojni Ruxin Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 Brate vini, jesmo svi mi ovde naši ali ajde da navijački klub ipak oformimo za na to predviđenom mestu
Weenie Pooh Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 (edited) Nije mi ni palo na pamet da imate EP PDF :( ali nema veze, treba donabudžiti dominaciju ove teme nad Majinom Primerom. Trenutno ih po broju strana razbijamo 1,083 prema 296, a u broju postova 16,232 prema 4,335 Edit: korigovao brojčano stanje Edited May 31, 2016 by Weenie Pooh
Recommended Posts