May 30, 20168 yr Kad smo kod (budućih) legendi Liverpula, izgleda da je forumu promaklo da je Mamadu Sako čist? Supstanca nije ni bila na listi zabranjenih kod UEFA i trebalo im je više od mesec dana to da utvrde I šta sad, pojeo vuk magarca?
May 30, 20168 yr Čist je koliko je i gojazan. Po onome što je Guardian pisao (mrzi me da tražim link), ta sredstva za mršavljenje jesu na spisku zabranjenih ali je već neko vreme u toku proces revizije tokom kog bi trebalo da sa istog nestanu. Navodno je to uzrokovalo taj detente, glupo im da ga kažnjavaju neposredno pre promene pravila. Ili su možda samo lenji i neorganizovani, ko zna. U svakom slučaju, Deschamps ga neće zvati u repstaciju: “Seriously? No. Or I have no respect for the players I selected. When I decided [on the squad] there was no evidence that the end [for Sakho] would be positive, even if it needed confirmation.”
May 30, 20168 yr Pa preskočili su nekoliko rangova i sad tumaraju recimo u nekoj sedmoj ligi. Vratiće se oni kad tad. Tek sad skontah na koje tenisere misli levi :)
May 31, 20168 yr Ispušio Popivoda, dve CM pozicije treba da drže samo Dier, Milner, i Henderson, plus valjda Wilshere
May 31, 20168 yr Brate vini, jesmo svi mi ovde naši ali ajde da navijački klub ipak oformimo za na to predviđenom mestu
May 31, 20168 yr Nije mi ni palo na pamet da imate EP PDF :( ali nema veze, treba donabudžiti dominaciju ove teme nad Majinom Primerom. Trenutno ih po broju strana razbijamo 1,083 prema 296, a u broju postova 16,232 prema 4,335 Edit: korigovao brojčano stanje Edited May 31, 20168 yr by Weenie Pooh