May 28, 20168 yr Hal i Radisa:) super prosli. Beowle, Sefild jos i dobro prosao, bolji su ovi mnogo. Jel bio ovo penal na kraju? Inače, večeras navijam za Atletiko... Jbg, previše bi bilo dva puta u jednom danu...
May 28, 20168 yr Najgora igra u nekih 7-8 utakmica koliko sam ih gledao ove sezone. Ko god je mogao da se raspadne, raspao se. Bez krštene šanse 90 minuta, nijednom blizu lopte kada je trebalo. Hull bolji i to je to. Opet onaj grozan osećaj iz 2001, kada se ispadalo iz Premiera. A sledeće sezone se treba klati sa ovima što su sad ispali i puni su keša (jedno mesto već rezervisano za Rafu) plus sa 3-4 standardna pretendenta iz Shipa. Ovo je bila baš dobra prilika jbg.
May 28, 20168 yr Inače, večeras navijam za Atletiko... Jbg, previše bi bilo dva puta u jednom danu... daj onda makar banuj Ruxina
May 28, 20168 yr Najgora igra u nekih 7-8 utakmica koliko sam ih gledao ove sezone. Ko god je mogao da se raspadne, raspao se. Bez krštene šanse 90 minuta, nijednom blizu lopte kada je trebalo. Hull bolji i to je to. Opet onaj grozan osećaj iz 2001, kada se ispadalo iz Premiera. A sledeće sezone se treba klati sa ovima što su sad ispali i puni su keša (jedno mesto već rezervisano za Rafu) plus sa 3-4 standardna pretendenta iz Shipa. Ovo je bila baš dobra prilika jbg. Evo sledece, Sefild, Notingem i Lids. Cuj, jos ste i izbacili Brajton, koji je po meni bolji i od Hala.
May 29, 20168 yr Koje kidanje po celom terenu :D Nema uopšte praznog bočnog dodavanja u zadnjoj liniji