MancMellow Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 @vini Ma pusti, još jedan saboter revolucionarnih taktičkih zamisli :( @manc Ne razumem, kako je revenue bitniji od profita? Naravno da je revenue bitniji od profita long term (i mid term). Upravo slučaj Cityja to pokazuje.
189- Posted May 25, 2016 Author Posted May 25, 2016 (edited) Chelsea FC owns the Jose Mourinho trademark until 27 June 2023, thus preventing Man United from using the name for any commercial purposes. http://www.bbc.com/sport/football/36382637 https://twitter.com/STVGrant/status/735449844769263618/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw Edited May 25, 2016 by 189-
MancMellow Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 (edited) Olešićete nas za otkup... Da li je on bio pri sebi kad je to potpisivao. Do 2023... A može i da promeni ime u..Jo Mo recimo edit: dobro jbg, nije toliko puno :D six-figure sum Edited May 25, 2016 by MancMellow
dragance Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Samo ce uzimati royalties, ne moraju nuzno prodati .
ducca Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Reseno i to pitanje. Sledi promocija, danas ili sutra (da se ukrade malo publiciteta finalu LS)...
Weenie Pooh Posted May 25, 2016 Posted May 25, 2016 Ako ga ne ubudžite u @acastopov uvod pred veliko finale, ništa niste uradili.
CerdicLeboeff Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 @Ruxi: Ne znam koji je taj U stvar ne znam ni da li je Grujić uopšte debitovao za Srbiju? Rekao sam sebi zimus da ću da pokušam da ispratim dečka bar malo, ali bukvalno nijednom nisam uspeo da ga uhvatim, svaki put kad sam probao bio je nešto povređen.Максимовић је био организатор игре на оном омладинском првенству. Југовић га је због сукоба са управом Звезде, гепековао у Домжале, сад је у Астани, солидан таленат. Грујић је играо јуче, али није се нешто показао, мада читаво прољеће игра топло хладно. Ваљда ће му Флоп порадити на самопоуздању. Он је заиста талентован за све паре, али кад га почну проглашавати Џераром/Зиданом помало се погуби...
Pokojni Ruxin Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 (edited) Ja sam se sprdao sam se na račun kiksa alternativnog maksimovića. Prethodni put kad smo gledali ovaj brendanov briljantni sistem na delu engleski džerard ih je koštao titule, pa mu ekvivalent na ovoj tekmi dođe maksimović broj 2 Edited May 26, 2016 by Ruxin
radnik Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Ja sam se sprdao sam se na račun kiksa alternativnog maksimovića. Prethodni put kad smo gledali ovaj brendanov briljantni sistem na delu engleski džerard ih je koštao titule, pa mu ekvivalent na ovoj tekmi dođe maksimović broj 2 nesto si pobrkao,taj briljantni sistem je bio u sezoni posle odlaska suareza. u toj briljantnoj sezoni (sa klizanjem) je bio ajde da kazemo 4-3-3, flanno i johnson bekovi (enrique), stoperi skrtel/sakho/agger/toure-gerrard, lucas, henderson (allen)-suarez, sturridge, sterling. bio je tu na pocetku vise moses mesto sterlinga. uglavnom uvek su bila 4 pozadi, a napred 4-2 ili 3-3.
radisa Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 nesto si pobrkao,taj briljantni sistem je bio u sezoni posle odlaska suareza. u toj briljantnoj sezoni (sa klizanjem) je bio ajde da kazemo 4-3-3, flanno i johnson bekovi (enrique), stoperi skrtel/sakho/agger/toure-gerrard, lucas, henderson (allen)-suarez, sturridge, sterling. bio je tu na pocetku vise moses mesto sterlinga. uglavnom uvek su bila 4 pozadi, a napred 4-2 ili 3-3. U sredini sezone je igrao 3-4-3, kada je bilo nekih problema sa povredama, i začudo je to i kako tako ferceralo, na tih par utakmica...
radnik Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 U sredini sezone je igrao 3-4-3, kada je bilo nekih problema sa povredama, i začudo je to i kako tako ferceralo, na tih par utakmica... ma jasta, bilo je toga i te sezone, ali tih 3-5-2 je ipak patent sledece sezone. tj. 3 u odbrani, a napred kakogod, mnogo cesce. pa BR je bio mag imao je utakmice gde su pocinjali Toure, Skrtel, Sakho i Agger. Sad gledam igrace koje sam nabrojio gore i zaboravih da pomenem Coutinho-a
Weenie Pooh Posted May 26, 2016 Posted May 26, 2016 Gde si samo Aggera iskopao, on je otišao par godina pre toga. A Coutinho ispao iako je počinjao svaku :D
Recommended Posts