MancMellow Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 no way. ja stvarno ne volim pepov fudbal. Meni to unapredjena varijanta ovog sto je pokusavao Lujo.
Muwan Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Imam utisak da će se sledeće sezone fudbal u Engleskoj igrati samo u Mančesteru i nigde drugde :D Biće nešto i u Londonu tj. na WHL i možda olimpijskom. I naravno u Lesteru.
John Coltrane Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Cuj, City je taj i taj na nekoj listi SAF je odavno hteo Murinja na klupi UTD, samo se nisu ispunili svi uslovi. Na kraju krajeva bez njegovog amina se nista ni ne desava na OT.
Muwan Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Jbg tradiciju i bazu imaju, jesu veliki klub za engleske okvire. Ne gleda se samo vitrina.
Dr Arslanagić Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 pa ne, postoje samo 4 kluba na svetu, ostalo je kurac
MancMellow Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Nisu trofeji sve i svja, United je bio veci klub od Ville kad su imali isto trofeja i od Foresta kad su ovi imali dva kupa sampiona. Nije to jednostavno odrediti: trofeji, pare, brj navijaca i...onaj nevidljivi sastojak sa kojim City stoji ne stoji bas najbolje. To se moze nadoknaditi ono bas gomilom trofeja ali do toga ima da se gilja. Veliki su klub u engleskim okvirima naravno.
Pokojni Ruxin Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 A "ono nešto" je otprilike navijački subjektivni, ničim izazvani, osećaj posebnosti. U čemu vi svakako prednjačite
MancMellow Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 A "ono nešto" je otprilike navijački subjektivni, ničim izazvani, osećaj posebnosti. U čemu vi svakako prednjačite ne, nije, pa mislim, ne moze mi se sigurno prebaciti da volim Liverpool ali to im priznajem.
189- Posted May 24, 2016 Author Posted May 24, 2016 Imam utisak da će se sledeće sezone fudbal u Engleskoj igrati samo u Mančesteru i nigde drugde :D vratio se manc i odjednom se samo o unitedu prica
Pokojni Ruxin Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 (edited) @manc Dobro, u njihovom slučaju je makar jasno da je "ono nešto" 5 evropskih kruna :D 2 više u prevodu Edit - i šta plačete, o čemu pametnijem da bulaznimo van sezone ffs Edited May 24, 2016 by Ruxin
MancMellow Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 @manc Dobro, u njihovom slučaju je makar jasno da je "ono nešto" 5 evropskih kruna :D ne, nije. nego je na primer nacin na koji su je uzeli u istanbulu. to je ono ko barcelona 99 kao da je bog rekao da mora. ali to je i hejsel ali i 96, zlo, patnja, iskupljenje, ne moze to da se sedne pa se napise, mora da se desi.
Pokojni Ruxin Posted May 24, 2016 Posted May 24, 2016 Mnjah, nisam vernik, ne mogu da raspravljam tako A i svakako smo smorili narod koji bi da priča o šefild junajtedu
Recommended Posts