MancMellow Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Slažem se da je veliki broj povreda koji je doveo do iznuđenih rešenja deo problema, ali što lujara plaća ceh to još nisam pohvatao Ne, nego ideja da ne treba dovesti stopera da bi igrao njegov posinak, posto je bilo jasno da na levom beku nece igrati, a i da pored njega ima minimum 5 igraca sredine terena.
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 (edited) ^Zapravo je ideja* bila da se ne gomilaju igrači kako bi šansu dobili padi mekner, bortvik-džekson, fosu mensah....ali sa murinjom svakako nećete imati tih problema * "Zbog toga imamo malu selekciju igrača, jer tada možete da pružite šansu mladima", rekao je holandski trener stručnjak Edited May 23, 2016 by Ruxin
MancMellow Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 E jbg, onda je lose procenio da moze sa klincima do CL i to je to. Svako placa svoje greske
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 1) možda nije predvideo baš toliki baksuzluk 2) svakako je na kraju osvojio dovoljno bodova da se plasira u lš Ali lujaru na stranu - ja zaista mislim da je dugoročno greška što je došao murinjo, a ne neko ko bi nastavio da gura ovu priču. Verovao ili ne pomalo mi je čak i krivo :(
Giggsy Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 More plasite se vi vidim ja. Pa odmah price kako ce nestati Martial, Rash i ostali. :D
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 (edited) Tresemo se Edited May 23, 2016 by Ruxin
Lancia Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Samo se prica o Murinju, Pepu, Klopu. Garant uzima Konte prvenstvo.
MancMellow Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 1) možda nije predvideo baš toliki baksuzluk 2) svakako je na kraju osvojio dovoljno bodova da se plasira u lš Ali lujaru na stranu - ja zaista mislim da je dugoročno greška što je došao murinjo, a ne neko ko bi nastavio da gura ovu priču. Verovao ili ne pomalo mi je čak i krivo :( Ah, skoro sam zaplakao :D Koju pricu, da ne sme da se sutira iz gol sanse :D Opustite se, necemo biti prvaci. Prve godine
MancMellow Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Tresemo se jel to posto je video da sudija ne svira faul kad protivnicki igrac prodje pored De Brejnea? ^_^
copkillah Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Ah, skoro sam zaplakao :D Koju pricu, da ne sme da se sutira iz gol sanse :D Opustite se, necemo biti prvaci. Prve godine Murinjo je dobar samo za kratkoročne projekte, kad ispuši i u drugoj godini, svi ostali mogu samo da spreme kokice i da uživaju u cirkusu koji će da usledi
MancMellow Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Cirkus ce uslediti odmah. Doduse, ne zna se ko ce uzivati, a ko nece.
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 (edited) Koju pricu Possession football i naša deca. Teško se mogli naći nekog da efikasnije razgradi sve što je lujara teškom mukom izgradio :( Edited May 23, 2016 by Ruxin
MancMellow Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 s tacke gledista nekog ko mrzi pozesn futbol, mogu da kazem da je bar taj deo skroz u redu.
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Samo se prica o Murinju, Pepu, Klopu. Garant uzima Konte prvenstvo. Najjače da će sad lester da se ponavlja svake godine
Recommended Posts