Jump to content
IGNORED

Premier League 15/16

189-

Recommended Posts

Posted

Slažem se da je veliki broj povreda koji je doveo do iznuđenih rešenja deo problema, ali što lujara plaća ceh to još nisam pohvatao

:fantom:

Ne, nego ideja da ne treba dovesti stopera da bi igrao njegov posinak, posto je bilo jasno da na levom beku nece igrati, a i da pored njega ima minimum 5 igraca sredine terena. 

• Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1541

• John Coltrane

1224

• ducca

1012

• MancMellow

929

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

^Zapravo je ideja* bila da se ne gomilaju igrači kako bi šansu dobili padi mekner, bortvik-džekson, fosu mensah....ali sa murinjom svakako nećete imati tih problema :fantom:

* "Zbog toga imamo malu selekciju igrača, jer tada možete da pružite šansu mladima", rekao je holandski trener stručnjak

Edited by Ruxin
Posted

E jbg, onda je lose procenio da moze sa klincima do CL i to je to. Svako placa svoje greske 

Posted

1) možda nije predvideo baš toliki baksuzluk

2) svakako je na kraju osvojio dovoljno bodova da se plasira u lš

Ali lujaru na stranu - ja zaista mislim da je dugoročno greška što je došao murinjo, a ne neko ko bi nastavio da gura ovu priču. Verovao ili ne pomalo mi je čak i krivo :(

Posted

More plasite se vi vidim ja. Pa odmah price kako ce nestati Martial, Rash i ostali. :D

Posted (edited)

Tresemo se

tumblr_m3aojbJq5G1qfok7b.gif

Edited by Ruxin
Posted

Samo se prica o Murinju, Pepu, Klopu. Garant uzima Konte prvenstvo.

Posted

1) možda nije predvideo baš toliki baksuzluk

2) svakako je na kraju osvojio dovoljno bodova da se plasira u lš

Ali lujaru na stranu - ja zaista mislim da je dugoročno greška što je došao murinjo, a ne neko ko bi nastavio da gura ovu priču. Verovao ili ne pomalo mi je čak i krivo :(

Ah, skoro sam zaplakao :D Koju pricu, da ne sme da se sutira iz gol sanse :D Opustite se, necemo biti prvaci. 

Prve godine

Posted

Tresemo se

tumblr_m3aojbJq5G1qfok7b.gif

jel to posto je video da sudija ne svira faul kad protivnicki igrac prodje pored De Brejnea?  ^_^

Posted

Ah, skoro sam zaplakao :D Koju pricu, da ne sme da se sutira iz gol sanse :D Opustite se, necemo biti prvaci. 

Prve godine

Murinjo je dobar samo za  kratkoročne projekte, kad ispuši i u drugoj godini, svi ostali mogu samo da spreme kokice i da uživaju  u cirkusu koji će da usledi :lol:

Posted

Cirkus ce uslediti odmah. Doduse, ne zna se ko ce uzivati, a ko nece.

Posted (edited)

Koju pricu

Possession football i naša deca™.

Teško se mogli naći nekog da efikasnije razgradi sve što je lujara teškom mukom izgradio :(

Edited by Ruxin
Posted

s tacke gledista nekog ko mrzi pozesn futbol, mogu da kazem da je bar taj deo skroz u redu. 

Posted

Samo se prica o Murinju, Pepu, Klopu. Garant uzima Konte prvenstvo.

Najjače da će sad lester da se ponavlja svake godine :fantom: