Deco Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Što bi Real uopšte prodavao Benzemu i koga bi mogao da dovede a da bude apgrejd?
Lancia Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Ma ne prodaju ga, to je samo instagram zajebancija. Bilo je pomena da ce levandovski da dodje, sad eventualno ostane Morata i to je to.
Jean-Luc Picard Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Real navodno hoće Payet-a umesto Rodrigeza. Ali kao sačekaće kraj evropskog pre nego nešto preduzmu.
Weenie Pooh Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Real navodno hoće Payet-a umesto Rodrigeza. Hoću i ja Suareza umesto Bentekea, pa šta?
CerdicLeboeff Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Hoću i ja Suareza umesto Bentekea, pa šta?Ти иначе имаш стотине милиона еврова на располагању... Зар није била прича да Азар долази у Реал, а потом нешто у стилу Хамес остаје....
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Šta znači "umesto rodrigeza"? Da puši klupu za ogromne novce? :D Ako ima istine ja bih, da sam slaven, to prihvatio. Jes greota ali paja nije baš mladić, a mogu da zamislim koliko bi ga ovi (pre)platili.
Giggsy Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Dodje i taj dan. Zao mi je samo ako Giggsy ode, ali to je valjda neminovno...
Jean-Luc Picard Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Šta znači "umesto rodrigeza"? Da puši klupu za ogromne novce? :D Ako ima istine ja bih, da sam slaven, to prihvatio. Jes greota ali paja nije baš mladić, a mogu da zamislim koliko bi ga ovi (pre)platili. Baš tako...ako su stvarno spremni da pljunu neku ludu sumu onda naravno da mora da pristane. Iskreno, nešto sumnjam da će Paja da ponovi sezonu kakvu je imao.
MancMellow Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 (edited) ^Odlazi sigurno, osim ako bude pristao da bude trener U21, sto sumnjam. Jbg, preveliki rizik u ovom momentu. Edited May 23, 2016 by MancMellow
Weenie Pooh Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Ти иначе имаш стотине милиона еврова на располагању... Pa nemam, zato i nudim s-konja-na-magarca trejd. Real ima ali bi da prištedi zavaljivanjem neubedljivog Hamesa za nenadjebivog Paju, cunning im je plan.
Pokojni Ruxin Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Otkad je to realu stalo do štednje novaca španskih poreskih obveznika?
Recommended Posts