May 23, 20168 yr Ma ne prodaju ga, to je samo instagram zajebancija. Bilo je pomena da ce levandovski da dodje, sad eventualno ostane Morata i to je to.
May 23, 20168 yr Real navodno hoće Payet-a umesto Rodrigeza. Ali kao sačekaće kraj evropskog pre nego nešto preduzmu.
May 23, 20168 yr Real navodno hoće Payet-a umesto Rodrigeza. Hoću i ja Suareza umesto Bentekea, pa šta?
May 23, 20168 yr Hoću i ja Suareza umesto Bentekea, pa šta?Ти иначе имаш стотине милиона еврова на располагању... Зар није била прича да Азар долази у Реал, а потом нешто у стилу Хамес остаје....
May 23, 20168 yr Šta znači "umesto rodrigeza"? Da puši klupu za ogromne novce? :D Ako ima istine ja bih, da sam slaven, to prihvatio. Jes greota ali paja nije baš mladić, a mogu da zamislim koliko bi ga ovi (pre)platili.
May 23, 20168 yr Šta znači "umesto rodrigeza"? Da puši klupu za ogromne novce? :D Ako ima istine ja bih, da sam slaven, to prihvatio. Jes greota ali paja nije baš mladić, a mogu da zamislim koliko bi ga ovi (pre)platili. Baš tako...ako su stvarno spremni da pljunu neku ludu sumu onda naravno da mora da pristane. Iskreno, nešto sumnjam da će Paja da ponovi sezonu kakvu je imao.
May 23, 20168 yr ^Odlazi sigurno, osim ako bude pristao da bude trener U21, sto sumnjam. Jbg, preveliki rizik u ovom momentu. Edited May 23, 20168 yr by MancMellow
May 23, 20168 yr Ти иначе имаш стотине милиона еврова на располагању... Pa nemam, zato i nudim s-konja-na-magarca trejd. Real ima ali bi da prištedi zavaljivanjem neubedljivog Hamesa za nenadjebivog Paju, cunning im je plan.