Strahan Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Gde je taj Ospina ? Sent from my iPhone using Tapatalk
valter Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Cech penzioner Zar pomenuti nije proglasen za najvece pojacanje u celoj Premijer ligi?Mislim da je ovo prolazna kriza.
Duci Simonovic Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Koji je to rezultat arsenala? Ne mogu da vas pohvatam
radisa Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Koji je to rezultat arsenala? Ne mogu da vas pohvatam 0:2, praslinovci vode
Прслин Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Опа, постали смо тим против кога мора и Алексис да игра.
189- Posted August 9, 2015 Author Posted August 9, 2015 I Arsenal, i Chelsea, i Man Utd deluju kao da ih je iznenadio početak sezone. Očekujem da Brodžersarini izabranici demonstriraju nešto slično, s obzirom na to da su im najvažnij igrači odigrali samo po jednu utakmicu u pripremama. za chelsea je mozda opravdanje sto su imali dosta glup tour od jugoistocne azije do severne amerike. jedva nekoliko nedelje prave pauze, a neki i manje zbog copa america. sezona pocela mnogo ranije nego obicno plus rotacija je bas kratka na nekim pozicijama. Murinjova krtica, mmw.
Ivo Petović Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 (edited) Tukao bih ga za onaj šut sa 25m dok je Debuchy čekao loptu sam na desnoj strani, i ovaj ga je video kako čeka i svejedno je šutirao (kao od bede naravno). Toliko o napadu na titulu. Loženje je trajalo 1 poluvreme. Edited August 9, 2015 by Ivo Petović
Geo Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 (edited) Mislim da se Mitar upisao u istoriju PL-a Edited August 9, 2015 by Geo
Recommended Posts