Weenie Pooh Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Jel' to tehnički izvodljivo? Da pošiljalac zna kad si otvorio mejl i koliko si ga gledao? I'm calling bullshit onako provizorno.
ArleKino Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Stones nije los igrac, u onom naivnom Evertonu bi svako izgledao lose u zadnjoj liniji. Arteta ce pomagati Pepu u Cityju, Ozil lajkovao post na instagramu gdje se ismijava i krivi Giroud za nerusenje Henryjevog rekorda u asistencijama, Szczesny bi izgleda trajno ostao u Rimu.
Weenie Pooh Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Ozil lajkovao post na instagramu Sezona još nije tehnički gotova, a vi blogožurnalisti se već hvatate za ovakve slamke.
Mil@n Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Jel' to tehnički izvodljivo? Da pošiljalac zna kad si otvorio mejl i koliko si ga gledao? I'm calling bullshit onako provizorno. Nem pojma, ali liči mi na ovog psiha totalno. Burazer kaže "sad su novinari puni govana i izmišljaju", a ja već vidim LVG-a kako sedi i bavi se tim stvarima kao da mu život zavisi od toga.
ArleKino Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Sezona još nije tehnički gotova, a vi blogožurnalisti se već hvatate za ovakve slamke. Jebaji ga, nesto se mora pisati. :D
aram Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Jel' to tehnički izvodljivo? Da pošiljalac zna kad si otvorio mejl i koliko si ga gledao? I'm calling bullshit onako provizorno. kod mene na poslu jeste, tacno vidim kad je primalac otvorio, koliko ga drzi otvorenog, kad mi odgovara...
ArleKino Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 ... Jos da ti ispricam sta sam vid'o na Twitteru... :p
Weenie Pooh Posted May 22, 2016 Posted May 22, 2016 Ja već zamislio da će odgovor biti nešto u stilu:
dragance Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Jel' to tehnički izvodljivo? Da pošiljalac zna kad si otvorio mejl i koliko si ga gledao? I'm calling bullshit onako provizorno. Naravno da jeste - i to nije nista skupo ili nevidjeno.
ducca Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Naravno posiljalac mora da aktivira tu opciju da mu se vrati izvestaj kada je otvoren mail. Ali i to je moguce zaobici, kad se otvara takav mail moze da se odabere opcija da se ne posalje izvestaj da je procitan mail...pa onda cela prica gubi svrhu.
Muwan Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Tehnikalije podešavanja Outlooka na stranu, ovaj car stvarno komunicira sa svojim igračima putem mailova? Ukazuje im na greške putem mailova obogaćenih multimedijalnim sadržajima? Pa živa je greota da takav bog ne provede barem deceniju na klupi, sa neograničenim ovlašćenjima i budžetom.
crtamOrasi Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Szczesny bi izgleda trajno ostao u Rimu. Uhm, mozda se produzi pozajmica na jos sezonu, ali mislim da on nece ostati kod nas. Imamo jeftinije, ali verovatno i gore resenje. I ja bih Szczesnog pre Alissona ali razlika u ceni je preterana.
ducca Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 (edited) ^Cela prica je da je umesto tradicionalno slobodnog ponedeljka uveo da se tad gleda snimak tekme od vikenda i onda svakog igraca pojedinacno provuce kroz govna za svaku gresku koju je napravio. Onda su mu Rooney i Carrick skrenuli toboze paznju da to utice na moral i samopouzdanje igraca, te je izmozgao da im salje pojedinacno mailom video sekvence. Ne vidim problem da se ukaze na greske ali je potcenio cinjenicu da su igraci razmazene primadone sa par grama mozga, ucenje na svojim greskama za njih nikad nije bila opcija. A ni pristup mu u najmanju ruku nije najsrecniji. Coveka je jednostavno pregazilo vreme i to je kraj price. Edited May 23, 2016 by ducca
Recommended Posts