May 10, 20168 yr Stvarno zvuci jadno ali Utd-u bi bod vcrs ostavio kakvu takvu sansu ako Swansea izvuce nereseno, sto nije nerealno. Ipak je pobeda malo previse long shot. Sve u svemu pateticno.
May 11, 20168 yr Hoće "džepčić" da angažuje Fergusona kao savetnika i sivu eminenciju...Profesor Aca Nikolić style :D
May 11, 20168 yr SAF je sujetni, matori prdonja. Zna da Poketino nece nista uraditi sto bi bacilo sjenu na njegov rad. Sa Murinjom je to vec druga prica...
May 11, 20168 yr Nista, sad navijamo da PSZ ocera Blana ili da Simeone mlatne Zidana u finalu pa da mali Mou nadje uhljebljenje. -_-
May 11, 20168 yr A čekaj, šta bi mu hvalilo da se uhlebi kod Levog? Preuzme Pochettinovu talentovanu ali neostvarenu momčad i sa samo svojih deset prstiju plus još stotinak miliona funti od njih najzad napravi šampione? Mislim, ako vam je (Midlu) već toliko stalo da radi kod Kraljice Babe. Ja lepo rekoh još onog nezaboravnog dana kad su ga šutnuli da će teško ostati u Engleskoj...
May 11, 20168 yr A čekaj, šta bi mu hvalilo da se uhlebi kod Levog? Preuzme Pochettinovu talentovanu ali neostvarenu momčad i sa samo svojih deset prstiju plus još stotinak miliona funti od njih najzad napravi šampione? Mislim, ako vam je (Midlu) već toliko stalo da radi kod Kraljice Babe. Ja lepo rekoh još onog nezaboravnog dana kad su ga šutnuli da će teško ostati u Engleskoj... Ali bi bilo super da ostane i da ode u ManU, i još neko da dovuče Simeonea, recimo Arsenal... Bila bi sledeća sezona za neverovati...
May 11, 20168 yr Ne može Simeone u Arsenal, koncepcijski je nemoguće. Jedini trener za Arsenal je bio Klop ali je zbog Vengerove bandoglavosti to propalo.