SleeperSleep Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 bilić je ladno mogao u ligu šampiona da nije izgubio od jebenog svonsija :(
cvrlle Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 bilić je ladno mogao u ligu šampiona da nije izgubio od jebenog svonsija :( na zalos'
Muwan Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 (edited) Nakon dužeg vaganja prelomio sam da bi, koliko god bila mučna, varijanta u kojoj Lujara uzima 4. mesto ipak bila najbolja u strateškom smislu. Prvo jer će tako Pep dobiti priliku da promoviše tikitaku u LE a drugo jer će Glazeri, egzaltirani ulaskom u LŠ i osvajanjem kupa, dati Lujari nov ugovor, povišicu i još 400 miliona evra da ih na leto skrlja u tovar raznih Ighala, Townsenda i jednog solidnog klinca iz Lyona. Edited May 8, 2016 by beowl
ArleKino Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Ighalo je fan Uniteda tako da se to mozda i desi. Welbeck opet sredio koljeno. :(
ducca Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Ne znam odakle ta teorija da bi Lujara osvajanjem 4. mesta (tj. Citijevim prokockavanjem istog) obezbedio sebi ostanak na klupi... Sekirče je spremno pa je spremno. Btw ozbiljno sumnjam da je ovaj tim sposoban dobiti WH u utorak. Posle onog jada protiv jednog Norwicha jedino neko samoubistvo Biliceve ekipe moze doneti rezultat ManUtd-u. Jos ako Martial ne bude u opticaju, sanse nisu vece od cca 20%. Ako i toliko.
porucnik vasic Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Клопара bilić je ladno mogao u ligu šampiona da nije izgubio od jebenog svonsija :( na zalos'
Pokojni Ruxin Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Buržoazija west ham u gostima i bornmut kući, mi svonsi u gostima
MiddleClass Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Naci Vest Hem je kljuc. Ako dobiju nanananana liga sampiona... Valjda nece Bilic dati!
zoki Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Bod na kraju k'o kuca. Sad za 3.mjesto treba da ne izgubimo od Ville. Bićemo drugi, mmw
ArleKino Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Bićemo drugi, mmw Ako Rafa the Konobar posluzi lazanje "al West Ham 2006" Spursima.
Jean-Luc Picard Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Mančester će možda da dobije WHU, možda neće, sve je moguće, ali još jednom ponavljam...nema šanse da WHU bude nemotivisan ili ne daj Bože da puste. Poslednja utakmica na stadionu na kom su domaćini 112 godina. Da je WHU dobio Svonsi, svejedno ne bi išao u LŠ, trebao mu je poraz Sitija danas.
SleeperSleep Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 čekaj, zar nema liverpul ligu šampiona preko trijumfa u ligi evrope? ili sam ja sanjao da su tu uveli od ove godine?
radisa Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 čekaj, zar nema liverpul ligu šampiona preko trijumfa u ligi evrope? ili sam ja sanjao da su tu uveli od ove godine? Ima ako osvoji... A ovako da nije bilo dva glupa kiksa, posle 2:0 na poluvremnu (Newcastle i Sothampton) moglo je i preko lige... Ne znam odakle poručniku Swansea...
Lancia Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 čekaj, zar nema liverpul ligu šampiona preko trijumfa u ligi evrope? ili sam ja sanjao da su tu uveli od ove godine? uveli su od prosle, al je rezervisano za sevilju
Recommended Posts