ducca Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Toga se i plasim :( Mada mi deluje da ste se uveliko raspustili...
Muwan Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Dobra tekma na Etihadu. Ruxinovci dobro sabijaju ali su standardno jalovi u završnici. Arsenal standardno deluje kao da samo slučajno može da zabode neki gol.
ArleKino Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Za one koji ne gledaju: Ozil ne igra, ozlijedio kuk prije utakmice. Welbeck se ozlijedio tokom prvog poluvremena, usao raspali Wilshere. Aguero zabio nakon lose reakcije Elnenyja. Giroud zabio jer Mangala. City ide sve napade preko Navasa i desnog krila.
cvrlle Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 benteke zeljan fudbala a opet tako racionalan. steta sto nije uspeo da se upelcuje u poolu
radisa Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 City zasluzeno vodi. Mi smo kurac. Gledam kloparine mučenike, dajte preprič za 2-2...
Muwan Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Vrhunski one-two Alexisa i Girouda, Otamendi je ostao u nekom svom svetu i olakšao Alexisu zabijanje, izašao je sam pred Harta praktično na penal. Super akcija.
radisa Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Vrhunski one-two Alexisa i Girouda, Otamendi je ostao u nekom svom svetu i olakšao Alexisu zabijanje, izašao je sam pred Harta praktično na penal. Super akcija. Hvala, ipak nije slučajno... Otamendi nikad ne razočara :) 2:0 za mučenike, na drugoj strani...
radnik Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Vidim da su pomenuti jurisevicevi biseri, gol fenomenalnog alena, verovatno najbolji igrač u ovom šarenom sastavu, znao je rodzersara što ga je platio 15 mil. itd.
cvrlle Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 verovatno najbolji igrač u ovom šarenom sastavu mislim da je par sekundi pre te izjave coutinho bio u krupnom kadru
radisa Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Ibe je je najlošiji igrač koji je odigrao više od 10 utakmica u dresu Lverpula... Glup, sa jednom nogom i pregledom igre na nivou Filipa Višnjića...
Recommended Posts